Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Już napiszę . Tak stresująco
Za Mobiego .
Ma podejrzenie anemii .
W srodę na wieczór mi się dziwny wydawał , bo do południa latał normalnie .
Poszłam do wetów w czwartek . Kot blady a poprzedniego dnia nie byłWyniki krwi takie sobie , leki dostał , witaminki , Apetyt ma , waży 3, 4 kilo .
Po lekach trochę ozył , mniej śpi . Jutro badania krwi na głodniaka , rano idę . I za te wyniki kciuki prosze .
On był taki senny jakiś miesiec tenu , jak te niepogody były . Ale wtedy wszystkie koty były i po dwu dniach przeszło .
barbarados pisze:Po śniadaniu był . Nie spodziewalam się anemii . Raczej infekcji jakiejś . Wirusa , czy czegoś . Ale lekarki z biegu badanie zrobiły , katosal , antybiotyk .zresztą , moje koty do 9 bez sniadania ?
barbarados pisze:Nie wiem , jeśli testy na białaczkę nie kłamały to może być od infekcji . I oby tak było![]()
Jutro sie musi udać . A ja sie rozglądam za łańcuchem , żeby lodówkę i szafkę z jedzeniem zamknąć .
barbarados pisze:Nie wiem , jeśli testy na białaczkę nie kłamały to może być od infekcji . I oby tak było![]()
Jutro sie musi udać . A ja sie rozglądam za łańcuchem , żeby lodówkę i szafkę z jedzeniem zamknąć .
kuba.kaczor13 pisze:zamknie kotecka do karceru . I amciu nie da![]()
![]()
.
A tak poważnie , oby to tylko jakaś pierdoła była .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za powtórne badania
mir.ka pisze:barbarados pisze:Nie wiem , jeśli testy na białaczkę nie kłamały to może być od infekcji . I oby tak było![]()
infekcja z ogonka?
agusialublin pisze:Ja to Ci powiem że nie wyobrażam sobie głodnych mich kotecków![]()
Ty może zrób małemu na drogę powrotną jakies kanapki
kuba.kaczor13 pisze:barbarados pisze:Nie wiem , jeśli testy na białaczkę nie kłamały to może być od infekcji . I oby tak było![]()
przed Sewerynem ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 18 gości