Kto przygarnie kotkę-kotka już w dt !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 28, 2014 14:00 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Właśnie dzisiaj idę z siostrami spytać jednej kobiety która opiekuje sie kotami i może zlituje się i przygarnie Naszą bidulę :( mam nadzieje.

Ann123

Od: Nie cze 15, 2014 21:25

Post » Nie cze 29, 2014 16:13 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie cze 29, 2014 17:18 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Domku!

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Nie cze 29, 2014 19:48 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Podrzucę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 29, 2014 20:02 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Co dalej z kocinką??? Czy udało się coś zorganizować???
kicikicimiauhau

Post » Nie cze 29, 2014 21:07 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Niestety :( nie udało się . Kobieta ma już 7 kotów i nie da rady wziąć kolejnego, widziałam jej koty, widać że bardzo o nie dba, nie są wychudzone i mają lśniącą sierść :) Gdyby Nasza przybłęda tam trafiła wiedziałabym że będzie miała dobrze a tu klapa. Babka zasugerowała żebyśmy poszły do weterynarza ( w Naszym mieście) i powiedziały o bezdomnym kotku, on zadzwoni po jakiegoś faceta który który bierze bezdomne koty do jakieś fundacji, ona nie wie dokładnie ale widziała sytuacje gdzie dzieci przyprowadziły bezdomnego kotka właśnie tam, weterynarz zadzwonił i przyjechał Pan i zabrał kotka. Oczywiście jutro tam idę i dopytam ,żeby mieć pewność że kotka nie trafi nie wiadomo gdzie i byle kogo. ;)

Ann123

Post » Nie cze 29, 2014 22:15 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

No nie ma co się dziwić, że osoba, która ma 7 Kotów nie chciała wziąć 8.
Sprawdź tego weta i skontaktuj się proszę jeszcze raz z Fundacją, która zaoferowała ewentualną pomoc.
Trzymam kciuki za Kicię i za Ciebie!!!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie cze 29, 2014 22:48 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Ann123 pisze:Niestety :( nie udało się . Kobieta ma już 7 kotów i nie da rady wziąć kolejnego, widziałam jej koty, widać że bardzo o nie dba, nie są wychudzone i mają lśniącą sierść :) Gdyby Nasza przybłęda tam trafiła wiedziałabym że będzie miała dobrze a tu klapa. Babka zasugerowała żebyśmy poszły do weterynarza ( w Naszym mieście) i powiedziały o bezdomnym kotku, on zadzwoni po jakiegoś faceta który który bierze bezdomne koty do jakieś fundacji, ona nie wie dokładnie ale widziała sytuacje gdzie dzieci przyprowadziły bezdomnego kotka właśnie tam, weterynarz zadzwonił i przyjechał Pan i zabrał kotka. Oczywiście jutro tam idę i dopytam ,żeby mieć pewność że kotka nie trafi nie wiadomo gdzie i byle kogo. ;)

Dowiedz się dokładnie kto bierze te bezdomne kotki, sprawdź tę fundację, żebyś nie wydała kici nie wiadomo gdzie.

Może faktycznie zadzwoń do tej fundacji, która oferowała pomoc, jeżeli ją znasz. Trzymaj się i uratuj tę koteczkę :ok: ona ma tylko Ciebie :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon cze 30, 2014 18:31 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Dziękuję za podrzucanie wątku :) :*

Fundacja, która zaoferowała, że jeśli sytuacja będzie bardzo zła to wezmą kotkę nie odzywa się :| Spytałam w sobotę przez meila czy mogę kotkę przywieźć, gdyż sąsiedzi się 'burzą' i brak odzewu :|

Byłam dzisiaj u weta, który podał mi kontakt do Pana, który interweniuje w sprawie bezdomnych kotków, okazało się że to Stowarzyszenie Inicjatyw Obywatelskich, po spytaniu czy zabrałby kotka Pan westchnął ale powiedział, że jutro przyjadą i zobaczą co da się zrobić. Wezmą ją do kociarni a potem pójdzie do adopcji.

Jak najszybciej chce żeby znalazła nowy dom, bo widzę że od momentu kiedy sąsiedzi się 'oburzyli' - kotka chodzi smutna, już nie biegnie do mnie radośnie jak na początku , kuli się jakby ktoś ją uderzył lub przestraszył ;'(

Ann123

Post » Pon cze 30, 2014 21:25 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

A czy ta kociarnia to nie schronisko?
Boże, dlaczego ludziom tak przeszkadza ta biedna istotka, przecieź ona niczemu nie jest winna, wstrętni są...szkoda, źe nie moźesz jej zatrzymać, chociaż na czas szukania domku, boję się żeby ktoś nie zrobił jej coś złego :cry:
kicikicimiauhau

Post » Wto lip 01, 2014 15:37 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Nie wiem właśnie czy to nie jest schronisko, nie dopytałam :|
Dzisiaj kotki w ogóle nie widzę : ( Sąsiedzi skutecznie ją wystraszyli :(:(

Ann123

Post » Wto lip 01, 2014 18:14 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Spróbuj zadzwonić do tej fundacji, może nie mieli kiedy odpisać ale telefon odbiorą.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto lip 01, 2014 18:19 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Szukaj kotki! I pospiesz się z tą pomocą, bo za chwilę nie będzie kogo ratować :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto lip 01, 2014 19:14 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Ann123 pisze:Nie wiem właśnie czy to nie jest schronisko, nie dopytałam :|
Dzisiaj kotki w ogóle nie widzę : ( Sąsiedzi skutecznie ją wystraszyli :(:(

A wczoraj jeszcze była?
kicikicimiauhau

Post » Wto lip 01, 2014 20:26 Re: Kto przygarnie kotkę - PILNE sąsiedzi chcą ją wywieźć !!

Fundacja napisała,że mogę przywieźć kotkę !!!!! : D
Tylko,że kotki nie widać - dzisiaj cały dzień , wczoraj ją widziałam tak przez chwileczkę , nie była już wesoła tak jak wcześniej ; < . Dałam jedzonko i po pięciu minutach kotki nie ma .

Wołałam ją dzisiaj po całym 'terenie' i nic ; <

Ann123

[poprzednia][następna]