kocia_mendka pisze:Sik pstryk zaznaczam

Tuptuś boski

I czuję się zmotywowana do zakupienia dwóch takich leżadełek dla kociastych, zeby mi sie broń Wielka Melitele Artem z Maszką za łby nie wzięli

Juz mi wystarczy,że się co noc tłuką o przywilej spania z zadkiem na mojej twarzy

Na Allegro można dostać:
http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... =s0-o-0529Jeśli chodzi o ocenę z perspektywy posiadania tego legowiska przez 6 miesięcy - są plusy i minusy:
NA PLUS: -kot go uwielbia
-łatwy w obsłudze
-lekki stelaż
-przyssawki mają wypustkę, co bardzo ułatwia ewentualne oderwanie przyssawek
-przyssawki są mocne
-legowisko na pudełku ma informację, że utrzymuje ciężar do 50lbs = 22 kilogramy - na początku nie wierzyłem, ale po prawidłowym przyczepieniu 4 przyssawek co ustrojstwo jest naprawdę tak stabilne, że chyba jednak producent nie kłamie.
NA MINUS:-jakość wykonania w stosunku do ceny - całe legowisko to tak naprawdę 4 rurki plastikowe + płachta + przyssawki - co jest w opakowaniu można łobaczyć tu:
http://thisonewildlife.com/sunny-seat-window-cat-bed/. Ja kupiłem 3 sztuki - zdarzyło się, że w jednym legowisko na zakończeniach stalowych linek łączących bazę z przyssawkami musiałem sobie sam docisnąć plombę zaciskową, gdyż linka się wysuwała. Jak za 40 zł to mogło być lepiej - ale też tragedii nie ma

-przyssawki - w zasadzie mi nie przeszkadzają, ale niektórzy mogą mieć problemy z zamontowaniem ich tak, aby się nie odklejały - polecam popsikać przyssawkę przed przyklejeniem do szyby lakierem do włosów

- mnie legowisko w ciągu 6 miesięcy spadło raz - też nie jest tak, że od razu odrywają się 4 przyssawki, wiec kotu się nic na stanie

-producent stworzył chyba parę wersji produktu, bo na zdjęciach jest co innego, na filmach w youtube jest co innego, a w pudełku jest jeszcze coś innego - no chyba, że wersja na export jest po prostu inna:
MOCOWANIE 1 ;
MOCOWANIE 2 - takie właśnie mam z tą różnicą, że linki są metalowe
------
WIDEO JAK TO WYGLĄDA PRZY SKŁADANIU: tutaj ktoś dał naprawdę ciężkiego kota na próbę
TEST udźwigu