ASK@ pisze:dorcia44 pisze:co jedzą niestety napisała

No faktycznie, przegapiłam.
I chyba dobrze bo teraz taka siedzę
Wybacz autorko, niezależnie ile masz lat, to poczytaj sobie co koty powinny dostawać jeść. Wszak masz internet i potrafisz grzebać w nim. To pogrzeb i w tym kierunku dowiadując się jakim badziewiem karmisz koty. Poza tym pozerkaj na nasze wątki i popatrz ile my mamy kotów za darmo do oddania-ale tylko do dobrych domów, pozabepieczanych i dobrze karmiących. Sami naszych podopiecznych dobrze karmimy ,szczepimy, odrobaczamy i kastrujemy.
Zmień kotom dietę i zabierz się za sterylkę kotki. Bo temat powróci.
Małe ssą 3 kotki i podjadają tylko trochę suchej karmy, wątróbki, mleka .
Uważacie że powinnam się wtrącać w wychowanie kotków, że matka natura jest głupia a człowek wie lepiej !!
To koty wolno żyjące, mamy już im znoszą do gniazda żywe jaszczurki, młode ptaki, a wczoraj 2 krety i bynajmniej to nie są wyłącznie zabawki
- kiedyś muszą zacząć pobierać stały pokarm.
Kotki chciałam sterylizować wiosną ale zabrakło funduszy teraz są i sprawa jest już ustalona z weterynarzem.
Kociaków nie zamierzam sterylizować, odrobaczane będą gdy najmłodsze osiągnie wiek 6 tygodni.
Poza tym ogłoszenie nadal aktualne !
Nie tylko tu się ogłaszam, wszędzie gdzie się da, również przez weterynarza szukam.
Nie mam stałego dostępu do internetu, 2-3 razy w tygodniu jestem więc w bibliotece w czytelni.