UWAGA , BAZAREK BĘDZIE AKTUALNY DO 14 PAŹDZIERNIKA . CHYBA ŻE SZCZĘŚLIWIE WSZYSTKO SPRZEDA SIĘ SZYBCIEJ .
1 )Mam do zaoferowania kozaki zimowe NOWE , w pięknym kolorze CAMEL . NOWE , ich pierwotna cena wynosiła 139 zł, jednak kupilam je o wiele taniej
jako iż byla to wyprzedaż zimowa a został ostatni rozmiar ; 40
Buciki są delikatnie ocieplone wewnątrz . Sięgają kolan , lecz można je skrócić
wywijając cholewkę z wewnątrz na zewnątrz i wyeksponować futerko:)
Będą trzymać fason bowiem specjalnie w tym celu mają guziczki , którymi
dopina się do cholewki jej wewnętrzną część z futerkiem ( co również pokazałam na jednym z zdjęć

Wysokość cholewki mierzona od pięty (z pięta włącznie ) to -41 cm
po wywinięciu cholewki - 32 cm
grubość podeszwy -2 cm
wysokość obcasa 9 cm
Podeszwa antypoślizgowa .
Od wewnątrz zamek .
Zrobiłam zdjęcia podeszew i obcasa, gdzie widać że ewidentnie obuwie nie noszone .
Tego nie da się nie zauwazyć

[b]CENA KUP TERAZ 65 ZŁ , ZAWIERA KOSZTY PRZESYŁKI PACZKĄ POCZTOWĄ EKONOMICZNĄ [/b] NA WPŁATĘ PO ZAKUPIE CZEKAM 3 DNI Z DNIEM ZAKUPIENIA WŁĄCZNIE . PO TYM CZASIE BUCIKI WYSTAWIAM PONOWNIE NA AUKCJĘ . SPRZEDANE -AAMMS

2) Oferuję botki jesienno/wiosenne , ażurowe w kolorze beż .
Stan botków oceniam na bardzo dobry z minusem . Minus daję za lekko zdarty materiał na obcasach co jest widoczne na zdjęciu obcasów .
Dokładne wymiary bucików ;
Długość wkładki wew. - 25, 5 cm
Wysokość obcasa - 7 cm
Długość cholewki od pięty (z piętą włącznie ) - 20 cm
POLECAM

Ps. buty są matowe, te lśnienia na zdjęciach winikają z tego iż myłam buciki przed robieniem foto i są wilgotne .

CENA KUP TERAZ 29 ZŁ , CENA ZAWIERA KOSZTY PRZESYŁKI ( NA WPŁATĘ CZEKAM DO 3 DNI ) SPRZEDANE -MAXYMA

3) OBUWIE SPORTOWE MARKI REEBOK , ROZMIAR 39 , DŁUGOŚĆ WKŁADKI 25,5 CM .KOLOR TURKUSOWO -POMARAŃCZOWY . STAN OBUWIA OCENIAM NA BARDZO DOBRY MINUS .NORMALNE ŚLADY UŻYTKOWANIA. SĄ UŻYWANE
ALE NIE ZUŻYTE . CWICZYŁAM W NICH TYLKO NA SALI ĆWICZEŃ W FITNESS KLUBIE , NIE NA ZEWNĄTRZ .

CENA KUP TERAZ 35 ZŁ , CENA ZAWIERA PRZESYŁKĘ (wycofane z sprzedaży , pieniądze zwrócone )
----
[b][-color=#BF00BF]4) KALOSZE , KOLOR BEŻOWY , SIĘGAJĄCE ZA KOSTKI . ORYGINALNE ZDOBIENIA NA PASECZKACH , KAMYCZKI TYPU SWAROVSKY .ROZMIAR39/XL WEDŁUG MNIE DŁUGOŚĆ WKLADKI 26 CM .
STAN BARDZO DOBRY . KUPIONE 2 MIESIĄCE TEMU , ALE SPRZEDAJĘ GDYŻ WOLĘ WYŻSZE .

CENA KUP TERAZ 35 ZŁ , CENA ZAWIERA PRZESYŁKĘ (NA WPLATĘ CZEKAM DO 3 DNI) SPRZEDANE - CYTRYNA

5) TOREBKA KUFEREK MARKI ORSAY , KORONKOWA , KOLOR BIAŁO-ECRU .POJEMNA , WYMIARY ; DŁUGOSĆ 33 CM-WYSOKOŚĆ 22CM - SZEROKOŚĆ 18 CM. DWA UCHWYTY , DŁUGI PASEK W KOMPLECIE . W ŚRODKU DWIE KIESZONKI NA ZAMEK I DWIE TRADYCYJNE.
ZDJĘCIA Z METKĄ SĄ Z ALLEGRO , GDZIE CENA TYCH TOREBEK NOWYCH TO OK. 70 ZŁ, A PIERWOTNA 119 ZŁ . POZOSTAŁE FOTKI MOJE STAN BARDZO DOBRY

CENA KUP TERAZ 30 ZŁ (ZAWIERA PRZESYŁKĘ) na wpłatę czekam 3 dni . SPRZEDANE -agiag

6) BLUZKA , DELIKATNA Z KORONKOWYMI RĘKAWAMI . STANDARDOWY ROZMIAR [b][color=#800080]S/ M , KOLOR ECRU-CZARNY . REKAWY 3/4 , STAN IDEALNY [/color][/b]

CENA KUP TERAZ 16 ZŁ ( WYSYŁKA W CENIE ) SPRZEDANE - CZARNO-CZARNI

7) OFERUJĘ UNIKATOWĄ DAMSKĄ KOSZULĘ/BLUZKĘ Z DELIKATNEGO MATERIAŁU W PIĘKNY WZÓR ŻYRAF. LAMÓWKA WZDŁÓŻ GUZIKÓW I W MANKIETACH W INTENSYWNYM GŁĘBOKIM RÓŻU . STANDARDOWY ROZMIAR L . STAN BARDZO DOBRY !

CENA KUP TERAZ 19 ZŁ ,(ZAWIERA PRZESYŁKĘ) NA WPŁATĘ CZEKAM DO 3 DNI! SPRZEDANE -CZARNO-CZARNI

8) Oferuję unikatowy, niezwykle kobiecy płaszcz marki ATMOSPHERE .Model poszukiwany do dziś, przez kobiety , które lubią się wyróżniać z tłumu .
Stan płaszcza idealny, żadnych przetarć , plam, dziurek. Kolor żywy i czerwony . Z tyłu kokarda .[b]PŁASZCZ ZOSTAŁ ZMNIEJSZONY Z ROZMIARU L NA M . ALE NAWET TERAZ NA MNIE ZA DUŻY A KOLEJNA PRZERÓBKA TO KOLEJNE 40 ZŁ , WIĘC POSTANOWIŁAM SPRZEDAĆ [color=#000000]Płaszcz jest grubszy z "ciężkiego materiału " na teraz lub wczesną wiosnę .
.[/color][/b]
ROZMIAR M , WYMIARY;
szerokość pomiędzy pachami ;45 cm x 2
szerokość talii; 37 cm x 2
szerokość w ramionach 34 cm
]długość 85 cm

CENA KUP TERAZ 100 ZŁ( ZAWIERA PRZESYŁKĘ )
UWAGA , BAZAREK WAŻNY DO DZIŚ TYLKO I DO DZIŚ CZEKAM NA ZALEGŁE WPŁATY !! JEST NAPISANE ŻE CZEKAM DO 3 DNI I ANI DNIA DŁUZEJ . KTO NIE ZAPŁACI , TRACI FANTA .