mir.ka pisze:witajcie panienki![]()
![]()
![]()
jeszcze śpicie?
Cześć Miruś!

Nie my już nie śpimy . Było śniadanko dla panienek, byłam na zakupkach i dopiero teraz wróciłam i może sobie trzasnę jakieś śniadanko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:witajcie panienki![]()
![]()
![]()
jeszcze śpicie?
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
ja tak na chwilunie wpadam, bom nielegalnie![]()
do wieczorka
Sihaja pisze:CześćW końcu słońce i ciepło. Zaraz się szykuję i lecę na to słoneczko, bo chwile takie trzeba łapać w tym roku, gdy tylko są
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
do wieczorka
Cześć!![]()
A czemu to nielegalnie jesteś ??????![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
do wieczorka
Cześć!![]()
A czemu to nielegalnie jesteś ??????![]()
![]()
![]()
a bo z roboty nadaję
Ewa L. pisze:A ja właśnie byłam na konkursowym głosiki oddać bo to tylko do poniedziałku głosowanie i zaraz idę się ogarnąć bo na 14 lecę na tatusiowe urodzinki.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A ja właśnie byłam na konkursowym głosiki oddać bo to tylko do poniedziałku głosowanie i zaraz idę się ogarnąć bo na 14 lecę na tatusiowe urodzinki.
ja też muszę wreszcie zagłosować, kiedyś ogladałam konkursowe kociaki i muszę wreszcie się na jakieś zdecydować a jak zwykle będzie trudno
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A ja właśnie byłam na konkursowym głosiki oddać bo to tylko do poniedziałku głosowanie i zaraz idę się ogarnąć bo na 14 lecę na tatusiowe urodzinki.
ja też muszę wreszcie zagłosować, kiedyś ogladałam konkursowe kociaki i muszę wreszcie się na jakieś zdecydować a jak zwykle będzie trudno
W tym miesiącu wyjątkowo trudno bo dużo kandydatów a punktów max 3 można najwięcej dać.
Ewa L. pisze:Na razie zmykam i idę na urodzinki taty.
Jak wrócę to się odezwę ale też nie za długo bo na 21 jestem umówiona na skaypa.
Miłego dzionka i do zobaczenia później !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości