Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Nuś,
Duża się ufarbowała![]()
Mru
mag828 pisze:MaryLux pisze:Dziś opowiadałam znajomej emerytce o tym, jak Mariusz maluje moje mieszkanie. A ona: no to wraca mi wiara w młodych ludzi
generalnie ludziom w ludzi
miłego dzionka
agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
jak się maciebo my mamy się jako tako
my chcemy słoneczka
agusialublin pisze:No dobra dobra, my tu gadu gadu a gdzie Dziewczyny![]()
barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:co dziewczyny porabiacie?
MaryLux pisze:agusialublin pisze:No dobra dobra, my tu gadu gadu a gdzie Dziewczyny![]()
Ja po pracy byłam u kosmetyczki. A pod wieczór Inka odwiedziła wetkę. Psikamy brzusio, żeby się łysinki pozbyć. Po powrocie Inka ze 2 godziny narzekała.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No dobra dobra, my tu gadu gadu a gdzie Dziewczyny![]()
Ja po pracy byłam u kosmetyczki. A pod wieczór Inka odwiedziła wetkę. Psikamy brzusio, żeby się łysinki pozbyć. Po powrocie Inka ze 2 godziny narzekała.
a co sobie Maryś robiłaś?
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No dobra dobra, my tu gadu gadu a gdzie Dziewczyny![]()
a co sobie Maryś robiłaś?
Pozbywałam się nadmiaru owłosienia
MaryLux pisze:Tylko że to trochę głupie: najpierw zapłaciłam za usunięcie swojego owłosienia, a potem płaciłam za nabycie takowego przez Inkę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 19 gości