agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:No to w takim razie spokojnie mogę udac się do kuchni buszować po lodówcew ramach walki z anoreksją
Koniecznie![]()
A co tam masz fajnego
a pifko mam
bleeeeee.........

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:No to w takim razie spokojnie mogę udac się do kuchni buszować po lodówcew ramach walki z anoreksją
Koniecznie![]()
A co tam masz fajnego
a pifko mam
agusialublin pisze:Pifko z sokiem![]()
mniamuśne![]()
kurcze a teraz ciągle o jedzeniu myślę
kuba.kaczor13 pisze:ja mam domowe wędzone mięsko na kanapeczki , Tatuś robił ,znaczy wędził , i łogórki mao solne
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Pifko z sokiem![]()
mniamuśne![]()
Ja też bo coś mi sie chce a nie wiem co![]()
![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:ja mam domowe wędzone mięsko na kanapeczki , Tatuś robił ,znaczy wędził , i łogórki mao solne
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Pifko z sokiem![]()
mniamuśne![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Pifko z sokiem![]()
mniamuśne![]()
![]()
![]()
no taki stan jest najgorszyja wtedy wtrzącham co mi pod ręce podleci bo szukam tego czegoś
mag828 pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Pifko z sokiem![]()
mniamuśne![]()
![]()
![]()
no taki stan jest najgorszyja wtedy wtrzącham co mi pod ręce podleci bo szukam tego czegoś
ja się staram wtedy pić żeby zapchać żołądek
agusialublin pisze:mag828 pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Pifko z sokiem![]()
mniamuśne![]()
![]()
![]()
ja się staram wtedy pić żeby zapchać żołądek
żołądek zapchasz ale wątroba Ci siądzie![]()
![]()
może lepiej nie pij![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości