Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na CITO

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 10, 2014 7:24 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

Za zdrowie Gracji :ok: :ok: :ok:
A może to kwestia wybicia flory bakteryjnej przez antybiotyki? Wtedy i rozwolnienie i brak apetytu są do pewnego stopnia normą. Choć jako że u niej jest naprawdę kiepsko, więc wet konieczny :? .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 10, 2014 18:18 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

Jak byłam u niej to juz nie było biegunki , podejrzewam że problemem jest mokry butchers , bo to juz nie pierwszy raz jak Gracja ma biegunkę i chyba to po nim właśnie , dzis już je , i błagam o dom dla niej , błagam też o kogoś kto by mógł jej choć troszkę czasu poświecić na mizianie ,bo jeden spacer który ja jej zapewniam to jest za mało , ona potrzebuje aby ktoś ją miział , ale ona i tak nikogo nie obchodzi , nikt do niej nie przychodzi :(:(:(

No i tez dzis kupiła 12 kg mięsa , i za chwile będę je kroić , a Gracja będzie miała bardzo krótki spacer , bo jeszcze z psami muszę iść:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 16, 2014 19:55 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

Mamy wynik Gracji i jest niestety dodatni :(:(:(
Mam na dzis dość a jeszcze muszę podać kroplówki , psy wyprowadzić i Gracje tez ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob cze 21, 2014 18:50 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

fotki ze spaceru :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/quote]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 22, 2014 9:47 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

FeLV czy FIV? I jak się ma poza tym Gracja?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie cze 22, 2014 10:26 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

Alienor pisze:FeLV czy FIV? I jak się ma poza tym Gracja?

FIV + , a czuje sie dobrze , ale zamykania w klatce nie cierpi , codziennie chodze z nia na spacery które uwielbia , apetyt dopisuje , choc nie wszystko może jeść , na po butchersie mokrym ma mega biegunke . Czy znajdzie dom :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 22, 2014 10:38 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

W sumie łatwiej niż kot z FeLV, bo białaczka brzmi o wiele poważniej. Tylko najszybciej miałaby szansę na dom przez FB, choć przez "normalne" ogłoszenia też może się trafić. Dodałaś ją do FIVków od adopcji? Zdaje się jest taki wątek.

Alienor

Post » Nie cze 22, 2014 13:49 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

Alienor pisze:W sumie łatwiej niż kot z FeLV, bo białaczka brzmi o wiele poważniej. Tylko najszybciej miałaby szansę na dom przez FB, choć przez "normalne" ogłoszenia też może się trafić. Dodałaś ją do FIVków od adopcji? Zdaje się jest taki wątek.

Niebawem bedą ogoszenia , na fb to jedynie ją udostepnia raptem kilka osób, nie ma wydarzenia bo ja nie wiem ja je zrobić :(
A o watku dla FIV ków nie słyszałam .... a tu nie tylko FIV jest problemem , problemem jest agresja do innych zwierząt a to znacznie ogranicza jej szanse :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 04, 2014 19:47 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

Fajna koteczka Gracja szuka domku !!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon sie 04, 2014 19:52 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

Podrzuce malenka :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 04, 2014 20:55 Re: Kotka z wyciekiem ropnym, Gracja gasnie POMOCY DT,DS na

Podniosę
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

[poprzednia]