♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 19, 2014 15:58 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Myszolandia pisze:mogło coś mu w tej puszce nie pasić
Miśce kiedys na próbę kupiliśmy shebę w saszetce,kuraka,jak ona lubi
I nie chciała tknąć,o co kaman
Moze inny zapach niż purina co ma,ale to kurak i to kurak,jeszcze w ukochanym sosiku,jakby w galaretce,to rozumiem,bo nie lubi w galaretce,ale w sosiku ?
Tż potem poniuchał te saszetkę i coś jemu w zapachu nie pasiło,dla mnie był normalny,ale może jednak coś nie tak ?

Chcę Mu ♥

Tak się czasem zdarza.
Swojego czasu zdarzały się "trefne" Animondy, Muszer generalnie za nią bardzo przepadał, ale były momenty, że nie chciał tknąć ani jednej puszki z całej partii :roll:
Z Granatą widać jest podobnie, muszę kupować zawsze kilka rodzajów ;)
Galaretka a sosik to ogromna różnice to fakt, Bernard rodziców jada tylko w sosie, z galaretką nie tknie :D
Oh te koty nasze :1luvu:

aannee99 pisze:Cieszę się, że zdrówko już lepiej :1luvu: Dobrze, że Muszeronek jednak apetyt ma :201461 :201461

Na szczęście, bo ileż można chorować :)
Muszek teraz śpi na kanapie, potem dam im kolację i zobaczymy czy wszama ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw cze 19, 2014 15:59 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Rilla07 pisze:Edit. Muszu jednak ma apetyt, ale na to co chce :D
Pogardził wczorajszą puszką z jagnięciną, nie tknął, chociaż wczoraj się zajadał.
Ja oczywiście panika, otworzyłam nową Granatę z kaczką, rozmroziłam do tego wołowinkę i ... zjadł ze smakiem z wylizaniem miseczki :roll:
Chyba muszę się bardziej wyluzować, bo to moje panikarstwo i nadopiekuńczość tylko na moje nerwy wpływają ;)
A Muszer jest wybredny ooo tak... Tyle dobrze, że nic się nie marnuje, Teemo od razu zjadł po Muszu :mrgreen:
Tylko nie wiem dalej skąd ta kupka, niby normalna, ale dla mnie... hmm nienormalna, rozumiecie... powinna być ciut twardsza (omg co ja piszę w ogólę :ryk: ).
Chociaż dostały wczoraj sporo pasty ze słodem... może to po tym.

Tak więc jest ok :ok: :mrgreen:

nikt tutaj cię nie posądzi o nienormalność ,że niepokoisz się nienormalnością kociej qpki, i możesz liczyć na zrozumienie :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 19, 2014 16:01 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Rilla07 pisze:
Myszolandia pisze:mogło coś mu w tej puszce nie pasić
Miśce kiedys na próbę kupiliśmy shebę w saszetce,kuraka,jak ona lubi
I nie chciała tknąć,o co kaman
Moze inny zapach niż purina co ma,ale to kurak i to kurak,jeszcze w ukochanym sosiku,jakby w galaretce,to rozumiem,bo nie lubi w galaretce,ale w sosiku ?
Tż potem poniuchał te saszetkę i coś jemu w zapachu nie pasiło,dla mnie był normalny,ale może jednak coś nie tak ?

Chcę Mu ♥

Tak się czasem zdarza.
Swojego czasu zdarzały się "trefne" Animondy, Muszer generalnie za nią bardzo przepadał, ale były momenty, że nie chciał tknąć ani jednej puszki z całej partii :roll:
Z Granatą widać jest podobnie, muszę kupować zawsze kilka rodzajów ;)
Galaretka a sosik to ogromna różnice to fakt, Bernard rodziców jada tylko w sosie, z galaretką nie tknie :D
Oh te koty nasze :1luvu:

aannee99 pisze:Cieszę się, że zdrówko już lepiej :1luvu: Dobrze, że Muszeronek jednak apetyt ma :201461 :201461

Na szczęście, bo ileż można chorować :)
Muszek teraz śpi na kanapie, potem dam im kolację i zobaczymy czy wszama ;)

u mnie zbojkotowana kocią animondę kończą psy :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 19, 2014 16:03 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

mir.ka pisze:nikt tutaj cię nie posądzi o nienormalność ,że niepokoisz się nienormalnością kociej qpki, i możesz liczyć na zrozumienie :)

I za to uwielbiam to forum i jego użytkowników :D
Mam uraz po problemach brzuszkowych Muszerona, więc akurat codziennie skrupulatnie sprawdzam zawartość kuwety :oops:
Zobaczymy jak będzie jutro :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Czw cze 19, 2014 16:06 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

mir.ka pisze:
u mnie zbojkotowana kocią animondę kończą psy :mrgreen:

No a czemu nie :mrgreen:
Drops, psiak u rodziców też zjada po kocie i przynajmniej nic się nie marnuje :D
Ja mam za to Teemcia, niby to kot, ale zje wszystko, dosłownie wszystko 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Czw cze 19, 2014 17:59 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu:
Muszonek jest wybredny i ma swoje humorki, a co tam. Niewolno mu, a wolno to korzysta i marudzi co jakiś czas :mrgreen: Jak to na 100% kota w kocie przystało 8)

Miziaczki dla panów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Sob cze 21, 2014 17:30 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cześć :1luvu:

Rilla07 pisze:Drops, psiak u rodziców też zjada po kocie i przynajmniej nic się nie marnuje :D

U mnie też raczej nic nie marnuje się :roll:
Z pięciu kotów zawsze któremuś przypasuje i smakuje :lol: :ok:

Pozdrawiam :201461 :201461 :201461
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob cze 21, 2014 20:50 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

:201461 :201461 :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob cze 21, 2014 20:53 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Rilla07 pisze:
mir.ka pisze:nikt tutaj cię nie posądzi o nienormalność ,że niepokoisz się nienormalnością kociej qpki, i możesz liczyć na zrozumienie :)

Mam uraz po problemach brzuszkowych Muszerona, więc akurat codziennie skrupulatnie sprawdzam zawartość kuwety :oops:

Też uwielbiam forum - tu można się pochwalić sukcesem, pożalić na coś co wkurza, popisać o wszystkim i o niczym, a przede wszystkim - znaleźć ludzi, którzy też kochają koty i inne stworzenia :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 21:15 przez Spilett, łącznie edytowano 1 raz

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie cze 22, 2014 10:04 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miłego dnia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Całusy dla panów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Nie cze 22, 2014 11:34 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Dzień dobry

Życzę miłej niedzielki, dla kotałków miziaki :201461 :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie cze 22, 2014 21:22 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hej hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Melduję się, że jestem po weekendzie, słoneczka troszkę było i odpoczęło się :)
Kocurki w porządku, dają czadu jak zawsze i szaleją :) Chyba dobrze, bo w nocy dadzą pospać :)
Jutro pewnie coś więcej napiszę i może wreszcie dorwę obu panów kocich z aparatem ;)

Annaa pisze:Cześć :1luvu:

Rilla07 pisze:Drops, psiak u rodziców też zjada po kocie i przynajmniej nic się nie marnuje :D

U mnie też raczej nic nie marnuje się :roll:
Z pięciu kotów zawsze któremuś przypasuje i smakuje :lol: :ok:

Pozdrawiam :201461 :201461 :201461

Hej Aniu :1luvu:
Jak miałam samego Muszu to potrafiłam połowę puszki wyrzucić 8O
Teraz się nie marnuje i przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia :)

aannee99 pisze::201461 :201461 :201461

aannee99 pisze:Dzień dobry

Życzę miłej niedzielki, dla kotałków miziaki :201461 :1luvu:

Hej Aniu i dziękuję bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miziaki przekazane dzisiaj z zapasem, bo mnie całą dobę nie widziały i nadrabiają :D

Spilett pisze:
Rilla07 pisze:

Też uwielbiam forum - tu można się pochwalić sukcesem, pożalić na coś co wkurza, popisać o wszystkim i o niczym, a przede wszystkim - znaleźć ludzi, którzy też kochają koty i inne stworzenia :1luvu: :1luvu:

Dokładnie tak :) Tylko tutaj forumowicze rozumieją mojego hopla na punkcie kotów :ryk:
I nikt mi nie powie "przesadzasz, to tylko kot" :(

Miraclle pisze:Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miłego dnia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Całusy dla panów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękujemy bardzo i wzajemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie cze 22, 2014 22:22 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hejka Mu-Tu siowa rodzinko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto cze 24, 2014 19:31 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cześć Kasiu :1luvu: :1luvu:
Co u Was słychać ? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Śro cze 25, 2014 15:13 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hej hej Kochani moi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Myszolandia pisze:Hejka Mu-Tu siowa rodzinko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Sylwuniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miraclle pisze:Cześć Kasiu :1luvu: :1luvu:
Co u Was słychać ? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

U nas w porządku, ja troszkę zabiegana, czytałam Wasze wątki codziennie ale nic nie pisałam :)
Kocurki zdrowe, żarłoczne i szalejące, jak zawsze :)
Nie mam nowych fotek, może wreszcie coś popstrykam :)
Tak więc, nic nowego w sumie się nie dzieje... pogoda pogorszyła się i leje :(
Dzisiejsze popołudnie pod znakiem... garów :twisted:
Robię sernik imieninowy dla męża i jedzonko, które lubi ehhh :ryk:

Pozdrawiam mocno mocno :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]