Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ewa ja prawie nigdzie nie zagladam. Tak więc nie tylko WY pokrzywdzone jesteście.
Szczerze to znudziło mi się to forum. Za tydzien wyjeżdżam i pewnie bedę bez neta.
MonikaMroz pisze:kalair pisze:Hej Moniś. a dzisiaj o Tobie myślałam! A akurat się pkazałaś na miauku.
Pokazałam się![]()
Tydzień mnie nie było. Nie mam czasu na miau ostatnio. Zresztą u kotów ok wiec nie ma co pisać.
Na wystawę Gosia mnie chciała jutro zabrać bo jest ok 50 minut drogi od nas. Ale ona stewarduje i jedzie bez kota więc zanudziłabym sie tam przez 12 h.
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ewa ja prawie nigdzie nie zagladam. Tak więc nie tylko WY pokrzywdzone jesteście.
Szczerze to znudziło mi się to forum. Za tydzien wyjeżdżam i pewnie bedę bez neta.
Już na Wrocław czy urlopowo?
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ewa ja prawie nigdzie nie zagladam. Tak więc nie tylko WY pokrzywdzone jesteście.
Już na Wrocław czy urlopowo?
pod Wrocław. . .
MonikaMroz pisze:Ewa ja prawie nigdzie nie zagladam. Tak więc nie tylko WY pokrzywdzone jesteście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], haaszek i 14 gości