Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 20, 2014 9:46 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Hej

Kolejna porcja zdjęć dziewczynek - zaliczona, one są cudowne ;) I faktycznie uwielbiają po różnych półeczkach skakać i na szafki włazić. Mój Marcel choć ma możliwości by podziwiać nas :ryk: z wysokości, to jednak nie ma póki co takich zapędów by wskakiwać na szafki czy półkę w dużym pokoju, która stoi pusta, jest nad tv, ale Marcel tam się nie wdrapuje - ciekawe jak długo ? :kotek: :kotek:

Miłego dnia :) :201461

ps. wczoraj nie dałam rady, ale dzisiaj dodam Marcelowego do konkursu :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt cze 20, 2014 9:51 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

aannee99 pisze:Hej

Kolejna porcja zdjęć dziewczynek - zaliczona, one są cudowne ;) I faktycznie uwielbiają po różnych półeczkach skakać i na szafki włazić. Mój Marcel choć ma możliwości by podziwiać nas :ryk: z wysokości, to jednak nie ma póki co takich zapędów by wskakiwać na szafki czy półkę w dużym pokoju, która stoi pusta, jest nad tv, ale Marcel tam się nie wdrapuje - ciekawe jak długo ? :kotek: :kotek:

Miłego dnia :) :201461

ps. wczoraj nie dałam rady, ale dzisiaj dodam Marcelowego do konkursu :)

Dzięki - bardzo sie ciesze. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt cze 20, 2014 10:18 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Cześć Madzia! :D

No pewnie :)

Cześć Mami! Ja właśnie zjadłam śniadanie i bardzo, ale to BARDZO mi się nie chce... iść do sklepu po mięso i robić barf, bo się cholernik skończył :([/quote]
dzisiaj jakis kiepski dzień jest.... mnie sie podobnie nie chciało do pracy iść... i dłuży mi sie niemiłosiernie...[/quote]
A mnie się też nie chciało wstać. Obudziłam się i jak zobaczyłam że obie śpią obok to tak przedłużałam to spanie - jeszcze trochę, jeszcze trochę .....aż się zrobiła 9 :oops:[/quote]
a mnie jeszcze "dla rozrywki" pozmieniali rozkłady i trasy jazdy autobusów, mimo że mili zrobić to za tydzień, więc dygała z 5 przystanków, bo ni było sensu kwitnąć tyle czasu bezsęsu... a jeszcze różne autobusy jeżdżą według różnych rozkładów, niktóre według roboczych, inne świątecznych...[/quote]
Doczytałam się na mzk że dziś mają jeździć sobotnio.[/quote]

okazuje się, że nie wszystkie... np. moje 76 owszem według sobotniego, ale 83, którym mogłabym kawałek podjechac juz według normalnego roboczego... i minął mnie po drodze gdy szłam :evil:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pt cze 20, 2014 10:26 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Wiesz ja też kiedyś pamiętam jak próbowałam dojechać do pracy po jakimś świecie i czekałam na 55 by do Piotrkowskiej dojechać i wtedy autobusy jeździły jak chciały ani rozkładem sobotnim, ani świątecznym ani tygodniowym. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 20, 2014 10:36 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Wiesz ja też kiedyś pamiętam jak próbowałam dojechać do pracy po jakimś świecie i czekałam na 55 by do Piotrkowskiej dojechać i wtedy autobusy jeździły jak chciały ani rozkładem sobotnim, ani świątecznym ani tygodniowym. :evil:

a najlepsze jest to, że ludzie nie wiedzą, że oni przenieśli trasę i przystanek... i stali na tym starym a tam widocznie zadnej informacji... do kitu z tym mpk!

mag828

Post » Pt cze 20, 2014 10:46 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Hej :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt cze 20, 2014 10:50 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Ewa L. pisze:Wiesz ja też kiedyś pamiętam jak próbowałam dojechać do pracy po jakimś świecie i czekałam na 55 by do Piotrkowskiej dojechać i wtedy autobusy jeździły jak chciały ani rozkładem sobotnim, ani świątecznym ani tygodniowym. :evil:

a najlepsze jest to, że ludzie nie wiedzą, że oni przenieśli trasę i przystanek... i stali na tym starym a tam widocznie zadnej informacji... do kitu z tym mpk!

Mnie pan kierowca - bardzo miły człowiek :evil: - powiedział żebym sobie w internecie sprawdziła bo on nie jest od udzielania informacji. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 20, 2014 10:51 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:Hej :)

Cześć Dorotko! :D
Zdjęcia na konkurs już wysłałaś bo zgłoszenia do niedzieli do północy tylko są. :smokin:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 20, 2014 10:53 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

No właśnie zajrzałam na wątek i się zmartwiłam, że nie zdążę, bo myślałam, że to do dziś, ale widzę, że do niedzieli więc spróbuję się wyrobić. Musze poszukać w starych zdjęciach, bo aparat mi się zepsuł.... :(

Sihaja

Post » Pt cze 20, 2014 10:54 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:No właśnie zajrzałam na wątek i się zmartwiłam, że nie zdążę, bo myślałam, że to do dziś, ale widzę, że do niedzieli więc spróbuję się wyrobić. Musze poszukać w starych zdjęciach, bo aparat mi się zepsuł.... :(

Poszukaj , poszukaj - bardzo proszę :ok: :201494 :201494 :201494
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 20, 2014 10:55 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Pewnie dopiero jutro wieczorkiem, bo dziś wrócę późno do domku, a jutro szkołę mam.... Ale postaram się :)

Sihaja

Post » Pt cze 20, 2014 10:58 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:Pewnie dopiero jutro wieczorkiem, bo dziś wrócę późno do domku, a jutro szkołę mam.... Ale postaram się :)

Liczę na ciebie Dorotko :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 20, 2014 11:09 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Oto kolejna porcja zdjęć.
Tak się wczoraj lansowała Pola. :D

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 20, 2014 11:11 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Pola. :D

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt cze 20, 2014 11:11 Re: Zuzia i Pola po raz 22 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
mag828 pisze:

Mnie pan kierowca - bardzo miły człowiek :evil: - powiedział żebym sobie w internecie sprawdziła bo on nie jest od udzielania informacji. :evil:

tiaaaa... w necie w środę na dziś był rozkład na dzień roboczy a wczoraj nie było wcale... a w środę w radiu pani Zdanowska mówiła, że te zmiany zrobią po zakończeniu roku szkolnego czyli za tydzień... żebym chociaz samochód sprawny miała to bym sie na nich wypięła a tu dopiero po łikendzie może sie uda

mag828

[poprzednia][następna]