Kolejna porcja zdjęć dziewczynek - zaliczona, one są cudowne

Miłego dnia

ps. wczoraj nie dałam rady, ale dzisiaj dodam Marcelowego do konkursu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Hej
Kolejna porcja zdjęć dziewczynek - zaliczona, one są cudowneI faktycznie uwielbiają po różnych półeczkach skakać i na szafki włazić. Mój Marcel choć ma możliwości by podziwiać nas
z wysokości, to jednak nie ma póki co takich zapędów by wskakiwać na szafki czy półkę w dużym pokoju, która stoi pusta, jest nad tv, ale Marcel tam się nie wdrapuje - ciekawe jak długo ?
![]()
![]()
Miłego dnia![]()
![]()
ps. wczoraj nie dałam rady, ale dzisiaj dodam Marcelowego do konkursu
Ewa L. pisze:Cześć Madzia!
Ewa L. pisze:Wiesz ja też kiedyś pamiętam jak próbowałam dojechać do pracy po jakimś świecie i czekałam na 55 by do Piotrkowskiej dojechać i wtedy autobusy jeździły jak chciały ani rozkładem sobotnim, ani świątecznym ani tygodniowym.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Wiesz ja też kiedyś pamiętam jak próbowałam dojechać do pracy po jakimś świecie i czekałam na 55 by do Piotrkowskiej dojechać i wtedy autobusy jeździły jak chciały ani rozkładem sobotnim, ani świątecznym ani tygodniowym.
a najlepsze jest to, że ludzie nie wiedzą, że oni przenieśli trasę i przystanek... i stali na tym starym a tam widocznie zadnej informacji... do kitu z tym mpk!
Sihaja pisze:Hej
Sihaja pisze:No właśnie zajrzałam na wątek i się zmartwiłam, że nie zdążę, bo myślałam, że to do dziś, ale widzę, że do niedzieli więc spróbuję się wyrobić. Musze poszukać w starych zdjęciach, bo aparat mi się zepsuł....
Sihaja pisze:Pewnie dopiero jutro wieczorkiem, bo dziś wrócę późno do domku, a jutro szkołę mam.... Ale postaram się
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Wiesz ja też kiedyś pamiętam jak próbowałam dojechać do pracy po jakimś świecie i czekałam na 55 by do Piotrkowskiej dojechać i wtedy autobusy jeździły jak chciały ani rozkładem sobotnim, ani świątecznym ani tygodniowym.
a najlepsze jest to, że ludzie nie wiedzą, że oni przenieśli trasę i przystanek... i stali na tym starym a tam widocznie zadnej informacji... do kitu z tym mpk!
Mnie pan kierowca - bardzo miły człowiek- powiedział żebym sobie w internecie sprawdziła bo on nie jest od udzielania informacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 71 gości