vanesia1 pisze:Ale mają charaktery dziewczynyzazdrosne są o siebie?
zazdrosne

ciekawa jestem kiedy dojdzie do tego, że będziemy razem spały

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Ale mają charaktery dziewczynyzazdrosne są o siebie?
kuba.kaczor13 pisze:ja generalnie codziennie wstaję 5.20 więc kociszcza przyzwyczajone i dziś mi spać nie dały, że niby głodne czy coś...
a poza tym wczoraj padłam niedługo po 21 więc w sumie już się wyspałam
to zupełnie jak ja . A w wolny dzień budzę się jeszcze wcześniej niż normalnieMiłego dnia
![]()
![]()
![]()
mag828 pisze:vanesia1 pisze:Ale mają charaktery dziewczynyzazdrosne są o siebie?
zazdrosnesama nie wiem która bardziej
ale mimo wszystko dość spokojne, bałam się, że będą się sobie rzucały do gardeł a tu w sumie lajcik
![]()
ciekawa jestem kiedy dojdzie do tego, że będziemy razem spaływe 3
bo czuję, że ten moment jest bliski
mir.ka pisze:mag828 pisze:vanesia1 pisze:Ale mają charaktery dziewczynyzazdrosne są o siebie?
ale mimo wszystko dość spokojne, bałam się, że będą się sobie rzucały do gardeł a tu w sumie lajcik
![]()
u mnie nigdy nie śpia w łóżku wszystkie razem, jak przychodzą to pojedynczo, a i to bardzo rzadko
vanesia1 pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:vanesia1 pisze:Ale mają charaktery dziewczynyzazdrosne są o siebie?
![]()
u mnie nigdy nie śpia w łóżku wszystkie razem, jak przychodzą to pojedynczo, a i to bardzo rzadko
Fryga uwielbia ze mną spaća i Mati już się przymierzała
dlatego sądzę, że jak się jeszcze bardziej dogadają to będziemy spały syskie razem
![]()
a to ja z Frygą
Ewa L. pisze:Kochane cioteczki i wujkowie serdecznie zapraszamy na niezwykły bazarek pt: " Kupię żeby nie dostać czyli RZDNNP na łódzkie biedy"
viewtopic.php?p=10632625#p10632625
ewa_mrau pisze:Ewa L. pisze:Kochane cioteczki i wujkowie serdecznie zapraszamy na niezwykły bazarek pt: " Kupię żeby nie dostać czyli RZDNNP na łódzkie biedy"
viewtopic.php?p=10632625#p10632625
się serwer znaleźć nie może
... mry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości