zuzzik pisze:dzień w pracy zaliczony, kieliszek wina zaliczony, bolognese zaliczone. pora na relaks, a jutro kijki
tyle rzeczy zaliczonych, aż się ja zmęczyłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzzik pisze:dzień w pracy zaliczony, kieliszek wina zaliczony, bolognese zaliczone. pora na relaks, a jutro kijki
ula-misia pisze:zuzzik pisze:dzień w pracy zaliczony, kieliszek wina zaliczony, bolognese zaliczone. pora na relaks, a jutro kijki
tyle rzeczy zaliczonych, aż się ja zmęczyłam![]()
![]()
zuzzik pisze:ula-misia pisze:zuzzik pisze:dzień w pracy zaliczony, kieliszek wina zaliczony, bolognese zaliczone. pora na relaks, a jutro kijki
![]()
śmiej się śmiej, a ja wypracowana, napita, najedzona, teraz leniuchować będę;
kotki czekają już na kolację, bo to o 19.00
już krążą-krążowniki
ula-misia pisze:zuzzik pisze:ula-misia pisze:zuzzik pisze:dzień w pracy zaliczony, kieliszek wina zaliczony, bolognese zaliczone. pora na relaks, a jutro kijki
![]()
śmiej się śmiej, a ja wypracowana, napita, najedzona, teraz leniuchować będę;
kotki czekają już na kolację, bo to o 19.00
już krążą-krążowniki
moja jada "na żądanie" -inaczej wiecznie głodna i pyskuje
ula-misia pisze:no mojej Waszej szerokości też nic nie brakuje ale...Ona tu Pani
zuzzik pisze:ula-misia pisze:no mojej Waszej szerokości też nic nie brakuje ale...Ona tu Pani
no tak, a Tyś jeno Służebnica...![]()
ula-misia pisze:zuzzik pisze:ula-misia pisze:no mojej Waszej szerokości też nic nie brakuje ale...Ona tu Pani
no tak, a Tyś jeno Służebnica...![]()
niestety taka Nasza dola
ula-misia pisze:ale ja się nie skarżę-lubię swoją służelczą pracę u Miłeczki
zuzzik pisze:ula-misia pisze:ale ja się nie skarżę-lubię swoją służelczą pracę u Miłeczki
KOBIETY!!!!![]()
ula-misia pisze:zuzzik pisze:ula-misia pisze:ale ja się nie skarżę-lubię swoją służelczą pracę u Miłeczki
KOBIETY!!!!![]()
oj tam, oj tam
Caragh pisze:Pfff , a w życiu. Shercio sobie musi zapracować, a nie ze tak za nic dostanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 41 gości