Jarka pisze:A w jakim wieku jest Mela i gdzie teraz mieszka? Rozumiem że nie macie innych kotów?
Mela ma 3 msc i mieszka w Olkuszu z nami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jarka pisze:A w jakim wieku jest Mela i gdzie teraz mieszka? Rozumiem że nie macie innych kotów?
NITKA/KARINKA pisze:Mela jest kotem z zarejestrowanej hodowli?
Przenieść wątek na Nasze Koty?
I może zmień tytuł, skoro Mela już JEST?
NITKA/KARINKA pisze:Przeniosłam na Nasze Koty.
kacperboss pisze:Mela jest z nami już od miesiąca- zabrałam ją jako ostatnią a jej mama juz była znowu w ciąży ( o zgrozo) i maluchy jadły już stały pokarm... nie było na co czekać !!
kacperboss pisze:no oczywiście , że ma właścicieliKolega ma mamę i tatę stąd Mela jest i troje rodzeństwa było tez ! Niestety kolega średnio zorientowany w dbaniu o koty i mama Meli będzie znów mieć małe .... ( kotka będzie wycieńczona ) no trudno ale kolega powiedział, że zaraz potem da kotce zastrzyk na pół roku czy coś...
kacperboss pisze:mb pisze:kacperboss pisze:No nareszcie znalazłam czas na napisanie co u nasoczywiście Mela jest z nami już od miesiąca- zabrałam ją jako ostatnią a jej mama juz była znowu w ciąży ( o zgrozo) i maluchy jadły już stały pokarm...
A ta mama Meli to kotka bezdomna czy ma właścicieli
no oczywiście , że ma właścicieliKolega ma mamę i tatę stąd Mela jest i troje rodzeństwa było tez ! Niestety kolega średnio zorientowany w dbaniu o koty i mama Meli będzie znów mieć małe .... ( kotka będzie wycieńczona ) no trudno ale kolega powiedział, że zaraz potem da kotce zastrzyk na pół roku czy coś...
ja tam Melę będę sterylizować w październiku- rozumiem co to znaczy kot z hodowli- pozdrawiam
kacperboss pisze:mnie się wydaje, że jemu nie zależy na dobru kotów ... czasem tacy ludzie są -choć próbowałam mu przekazać to i owo ale patrzy na mnie jak na wariata![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 33 gości