Avian pisze:Ja jem mrówki![]()
Jestem barbarzyńcą![]()
Gag
jak smakują ?
Lilka zaciekawiona
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jestem barbarzyńcą![]()
Gag
Jestem barbarzyńcą![]()
Gag
ewka63 pisze:U nas mrówki zawsze zjadała Pusia, teraz jest już głucha i ślepawa to ich nie widzi. Mrówki mają spokój
Cześć Fasolko, przyszam cie odwiedzić. Duża mówi, że jestem taka samą małą, drobniutką, cichą i zestresowaną koteczką jak ty.
mrauuuuu
MalgWroclaw pisze: (...)
Duża mówi, że my też nie bardzo przepadamy za mrówkami. Ale przecież duża je omija, a nie zabija. I jeszcze mówi, że jakby rozdeptywała wszystkich, których nie lubi, to by było trochę pusto.
Fasolka
Hannah12 pisze:MalgWroclaw pisze: (...)
Duża mówi, że my też nie bardzo przepadamy za mrówkami. Ale przecież duża je omija, a nie zabija. I jeszcze mówi, że jakby rozdeptywała wszystkich, których nie lubi, to by było trochę pusto.
Fasolka
Fasol, a gdyby się do tego dołożyła moja duża, to prawie bezludna wyspa by była![]()
Haker
mamaGiny pisze:ja już jestem
Lilka
wiesz Fasolko, jutro jedziemy w góry
Duża ma wielki wór jedzonka dla bezdomniaków
na wsi koty mają ciężko![]()
Hannah12 pisze:MalgWroclaw pisze: (...)
Fasolka
Fasol, a gdyby się do tego dołożyła moja duża, to prawie bezludna wyspa by była![]()
Haker
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MalgWroclaw pisze: (...)
Fasolka
Haker
Moja też chętnie swoje dołoży
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia i 58 gości