Czekamy zatem na pana kuriera.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:My też z Marcelkiem na Pana kuriera czekamy, przesyłka będzie dzisiaj![]()
A czekamy na żarełko, bo się skończyłoMiałam z BARFem spróbować, ale jeszcze nie teraz jednak
Ewa L. pisze:A ja dziś sprawdziłam status paczki i jest w doręczeniu.
aannee99 pisze:Ja wiele się naczytałam, że BARF dla futrzaków, to bardzo dobre i zdrowe rozwiązanie, dlatego chciałabym spróbować
Marcel skrzydełka z kurczaka nie chciał, a nie było to 1 podejście, natomiast pierś z kurczaka lubi, serduszka też mu smakują.
Ewa L. pisze:A ja się ciągle zastanawiam czy nie za mało jedzonka daję dziewczyną.
Wcześniej dostawały po puszeczce gurmecika na łepek. Ale po jakimś czasie apetyt bardzo im spadł i sporo jedzonka musiałam wyrzucać.
Zmieniłam in jadłospis i dostają rano po pół puszeczki lub saszetki na łepek. Na początku jadły to przez cały dzień a ostatnio zjadają wszystko w ciągu góra dwóch godz.
Dodam tylko że oprócz mokrego do stałej dyspozycji 24 godz. na dobę maja suche które chętnie jedzą.
Po ostatnim ważeniu pani wetka stwierdziła że wagę mają idealną i mam pilnować aby nie przytyły.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:A ja się ciągle zastanawiam czy nie za mało jedzonka daję dziewczyną.
Wcześniej dostawały po puszeczce gurmecika na łepek. Ale po jakimś czasie apetyt bardzo im spadł i sporo jedzonka musiałam wyrzucać.
Zmieniłam in jadłospis i dostają rano po pół puszeczki lub saszetki na łepek. Na początku jadły to przez cały dzień a ostatnio zjadają wszystko w ciągu góra dwóch godz.
Dodam tylko że oprócz mokrego do stałej dyspozycji 24 godz. na dobę maja suche które chętnie jedzą.
Po ostatnim ważeniu pani wetka stwierdziła że wagę mają idealną i mam pilnować aby nie przytyły.
wydaje mi się, że skoro wet mówi, że maja idealna wagę to nie ma się co martwić
a poza tym ja już od kilku lat obserwuję, że o tej porze Fryga mniej je, więc może to ma związek z porą roku?
Ewa L. pisze:Wniosek z tego że skoro lubią to co jedzą to nie będę je na siłę uszczęśliwiać czymś co im nie pasuje.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:A ja dziś sprawdziłam status paczki i jest w doręczeniu.
a my czekamy na obiecane zdjęcia
aannee99 pisze:Ewa L. pisze:Wniosek z tego że skoro lubią to co jedzą to nie będę je na siłę uszczęśliwiać czymś co im nie pasuje.
Ależ oczywiście,tutaj się zgadzam w 100%
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości