♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 15, 2014 9:55 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cześć :D

Ale uraczyłam oczy fotkami Muszka :1luvu: :1luvu:

Minka na zdjęciu ,,daj mi spokój kobieto '' cudna 8) :1luvu:

Nic nie wiedziałam,że zmienili wymagania co do wielkości banerków 8O
też mam za duży ? :roll:

Pozdrawiam niedzielnie :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie cze 15, 2014 16:40 Re: Muszu i Teemuś ♥ Muszeron ma 4 lata :) Foty str. 60

Obrazek

jakie on ma fajne plamki na łapkach :1luvu:

Obrazek

minka bezcenna :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 15, 2014 16:50 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cudowny jest!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Uwielbiam tą pozycję z podwiniętymi łapkami, zawsze się uśmiecham gdy Marcello się tak kładzie :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon cze 16, 2014 15:20 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hej hej Kochani :1luvu:

Poniedziałek, jak to poniedziałek... tęskni się za weekendem i wyczekuje następnego, więc do... czwartku :mrgreen:
U nas w porządku, kocurki najedzone, wypróżnione :lol: , wybiegane. Teemuś śpi a Muszeron siedzi na parapecie i zyga do ptaszków :)
Oczywiście miałam przed budzikiem sesję przytulania, mruczenia i ssania w ucho a potem zaczęły się tarmosić i prać na kołdrze... musiałam wstać i dać im śniadanie :kotek:

Myszolandia pisze:
niewytrzymamjaknaniegopaczamtowymiekam
Móó <3 <3 <3 :1luvu: :oops: :oops:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
No taki jest Mó :mrgreen:

Spilett pisze:Jaki słodki on ma ten pysio, taki trochę jakby nierozgarnięty, ale taki uroczy :1luvu:

Dokładnie tak :D To dobre słowo i świetnie opisuje Muszka :D

Annaa pisze:Cześć :D

Ale uraczyłam oczy fotkami Muszka :1luvu: :1luvu:

Minka na zdjęciu ,,daj mi spokój kobieto '' cudna 8) :1luvu:

Nic nie wiedziałam,że zmienili wymagania co do wielkości banerków 8O
też mam za duży ? :roll:

Pozdrawiam niedzielnie :1luvu:

Hej Aniu :1luvu:

Zdecydowanie Muszu bardziej lubi pozować. No może nie lubi, ale ładnie siedzi i zerka w stronę aparatu :)

Co do banerków to ponoć powinny być mniejsze, znaczy niższe (tak napisała moderatorka do Spilett), ale jak na razie skoro nikt się nie czepia, to ja zostawiam jak jest.
Jakby co to mogę zawsze Ci zmniejszyć, tylko napisz :ok:

Pozdrawiamy poniedziałkowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mir.ka pisze:
jakie on ma fajne plamki na łapkach :1luvu:

minka bezcenna :lol:

Moja mama mówi, że przez te wzorki na łapkach wygląda jakby miał krzywe łapy :D
Muszer jest mistrzem w strzelaniu minkami, czasem uda się uwiecznić na zdjęciu :)

aannee99 pisze:Cudowny jest!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Uwielbiam tą pozycję z podwiniętymi łapkami, zawsze się uśmiecham gdy Marcello się tak kładzie :mrgreen:

Też to lubię :)
Chlebki wymiatają :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon cze 16, 2014 15:21 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hej, hej :201461

Poniedziałek chyba jest najgorszy, jak już jest czwartek, to jest ok, bo lada moment i weekend :D
Koteczki miziam, a Ciebie serdecznie pozdrawiam kochana :1luvu: :201461
Obrazek

aannee99

Post » Pon cze 16, 2014 15:25 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

aannee99 pisze:Hej, hej :201461

Poniedziałek chyba jest najgorszy, jak już jest czwartek, to jest ok, bo lada moment i weekend :D
Koteczki miziam, a Ciebie serdecznie pozdrawiam kochana :1luvu: :201461

Dziękujemy i wzajemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kotełki się pochowały, pewnie na mizianie przyjdą wieczorem :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pon cze 16, 2014 21:50 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Mó wie,że ja wieczorkiem wracam,to przyjdzie,zebyś go wymiziała od mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 16, 2014 22:08 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro cze 18, 2014 9:27 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

jakie cudowne zdjęcia! :1luvu:
Obrazek
sen podchodzi do drzwi na palcach, jak kot...

<3 Truff - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156003
Obrazek

Trufelia

Od: Pon sie 19, 2013 20:00

Post » Śro cze 18, 2014 11:07 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Dzień dobry :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Śro cze 18, 2014 13:03 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Muszonku Ty moje słoneczko kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jaką ja mam słabość do niego :oops: :oops: :oops: :oops:
Mogę patrzec na ten słodki pyszczek godzinami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kasieńko jutro wypoczniesz, później tylko piątek i weekend :mrgreen: :mrgreen:

Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw cze 19, 2014 13:05 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hej Kochani :1luvu:

Nie odzywałam się troszkę, bo wiedziałam, że na spokojnie będę mogła usiąść dzisiaj, wszystko nadrobić i popisać :)
U nas w miarę w porządku.
Ja już prawie zdrowa. Muszeron coś dzisiaj w gorszej formie... ma kiepski apetyt i zrobił nieładną kupkę :roll:
Wczoraj było ok, wcinał, kupka super, dzisiaj jakby miał gorszy dzień...
Nie wiem co mogło się podziać, spróbuję mu dać coś innego do jedzenia.
Niedługo szykuje się co roczna kontrola u weta, czyli wszystkie badania, akurat dobrze bo zobaczymy czy nic Muszeronkowi nie dolega...

Annaa pisze:Hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Trufelia pisze:jakie cudowne zdjęcia! :1luvu:

Dziękuję Trufciu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

aannee99 pisze:Dzień dobry :1luvu:

Cześć Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miraclle pisze:Muszonku Ty moje słoneczko kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jaką ja mam słabość do niego :oops: :oops: :oops: :oops:
Mogę patrzec na ten słodki pyszczek godzinami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kasieńko jutro wypoczniesz, później tylko piątek i weekend :mrgreen: :mrgreen:

Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basieńko :1luvu:

Wypoczywam i to bardzo :ok:
W weekend jadę do rodziców to się na spokojnie wyluzuję :D

Miłego dnia Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Odpoczywajcie ile się da :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Czw cze 19, 2014 13:40 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Edit. Muszu jednak ma apetyt, ale na to co chce :D
Pogardził wczorajszą puszką z jagnięciną, nie tknął, chociaż wczoraj się zajadał.
Ja oczywiście panika, otworzyłam nową Granatę z kaczką, rozmroziłam do tego wołowinkę i ... zjadł ze smakiem z wylizaniem miseczki :roll:
Chyba muszę się bardziej wyluzować, bo to moje panikarstwo i nadopiekuńczość tylko na moje nerwy wpływają ;)
A Muszer jest wybredny ooo tak... Tyle dobrze, że nic się nie marnuje, Teemo od razu zjadł po Muszu :mrgreen:
Tylko nie wiem dalej skąd ta kupka, niby normalna, ale dla mnie... hmm nienormalna, rozumiecie... powinna być ciut twardsza (omg co ja piszę w ogólę :ryk: ).
Chociaż dostały wczoraj sporo pasty ze słodem... może to po tym.

Tak więc jest ok :ok: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Czw cze 19, 2014 14:17 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

mogło coś mu w tej puszce nie pasić
Miśce kiedys na próbę kupiliśmy shebę w saszetce,kuraka,jak ona lubi
I nie chciała tknąć,o co kaman
Moze inny zapach niż purina co ma,ale to kurak i to kurak,jeszcze w ukochanym sosiku,jakby w galaretce,to rozumiem,bo nie lubi w galaretce,ale w sosiku ?
Tż potem poniuchał te saszetkę i coś jemu w zapachu nie pasiło,dla mnie był normalny,ale może jednak coś nie tak ?

Chcę Mu ♥
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 19, 2014 15:53 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cieszę się, że zdrówko już lepiej :1luvu: Dobrze, że Muszeronek jednak apetyt ma :201461 :201461
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]