Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
VeganGirl85 pisze:http://olx.pl/oferta/kotek-malutki-CID103-ID68R0J.html#ac703ccce6 602379192
Trzy malutkie kotki znalazłam na mojej działce. Maluchy mają koło 3-4 tygodnie. Mieszkają po plandeką. Widzą, ale są jeszcze zdezorientowane i nieporadne. Jeden bardzo odważny - przylepa, drugi włóczykij, a trzeci spokojny, czujny badacz i analityk. 2 bure, jeden czarny, ale w tym wieku do końca nigdy nie ma pewności jakiego koloru będą.
Działka jest na Maślicach, a ja jestem z Gądowa. Tam się pląta trochę dzikich zwierząt. Więc jak ktoś chce to szybko. Sama mam takiego byłego dzikuska - mój to łobuz, ale to nie kwestia wychowania i rodowodu. Za to sika do toalety. Odrobina miłości jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
polecam.
Z działek mogę je przywieźć
jessi74 pisze:VeganGirl85 pisze:http://olx.pl/oferta/kotek-malutki-CID103-ID68R0J.html#ac703ccce6 602379192
Trzy malutkie kotki znalazłam na mojej działce. Maluchy mają koło 3-4 tygodnie. Mieszkają po plandeką. Widzą, ale są jeszcze zdezorientowane i nieporadne. Jeden bardzo odważny - przylepa, drugi włóczykij, a trzeci spokojny, czujny badacz i analityk. 2 bure, jeden czarny, ale w tym wieku do końca nigdy nie ma pewności jakiego koloru będą.
Działka jest na Maślicach, a ja jestem z Gądowa. Tam się pląta trochę dzikich zwierząt. Więc jak ktoś chce to szybko. Sama mam takiego byłego dzikuska - mój to łobuz, ale to nie kwestia wychowania i rodowodu. Za to sika do toalety. Odrobina miłości jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
polecam.
Z działek mogę je przywieźć
spotkałam się dzisiaj z tą panią, byłyśmy u kotków, piękna kocia rodzinka, ale biedne takie, zagrożenie ze strony innych drapieżników - lisy, kuny.. potrzebny dom tymczasowy dla całej czwórki, albo pojedynczo chociaż, wstępnie czarna dziewczynka ma zarezerwowany domek stały ( ktoś zgłosił się z ogłoszenia pani Agnieszki) pozostaliby w takim razie dwaj chłopcy, wówczas mogłybyśmy sterylizować kocicę - jest wyjątkowej urody i na wpół oswojona, więc też przydałby się jej dom tymczasowy![]()
chłopak mocno pręgowany , odważny i ciekawski
chłopak Spokojny i wyluzowany
Dziewczynka , włóczykij
ich piękna mamusia
Pako pisze:W imieniu kotka Noska zapraszam na bazarek dla wrokotków: viewtopic.php?f=20&t=162676
jessi74 pisze:Pako pisze:W imieniu kotka Noska zapraszam na bazarek dla wrokotków: viewtopic.php?f=20&t=162676
Kotku Nosku, bardzo dziękujemywybierasz rzeczywiście same najpiękniejsze kotki
![]()
pomoc z bazarku została przekazana dla pięknej kociej rodzinki z działek
czarno-czarni pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162830
bazarek!
jessi74 pisze:[color=#BF00BF][size=150]
obecnie tymczasowe Wrokotki znajdują się u michalinydzordz - Śliwka, u Figaro52 - dwa maluszki z urazem łapek, Mimi u Aga1987, u Beaty - o.. sporo już się pogubiłam w rachubie, starsze niemedialne, niektóre dzikawe... ponad 10 sztuk ogonów , no i u mnie jest biało bury kawaler co się nazywa Kaśka
o jakimś futrze zapomniałam? a no i kotki podopieczni pani Zosi
aaa jeszcze dwa takie małe knypki
jessi74 pisze:czarno-czarni pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162830
bazarek!
dziękiza odciążenie z fantów
![]()
jak się sprzedadzą to w nagrodę wybierzesz sobie kotka/kotki![]()
jessi74 pisze:[color=#BF00BF][size=150]
obecnie tymczasowe Wrokotki znajdują się u michalinydzordz - Śliwka, u Figaro52 - dwa maluszki z urazem łapek, Mimi u Aga1987, u Beaty - o.. sporo już się pogubiłam w rachubie, starsze niemedialne, niektóre dzikawe... ponad 10 sztuk ogonów , no i u mnie jest biało bury kawaler co się nazywa Kaśka
o jakimś futrze zapomniałam? a no i kotki podopieczni pani Zosi
aaa jeszcze dwa takie małe knypki
u Figaro przybyło Jakieś małe , u Beaty rotacja kotek do sterylek i zapomniałam wcześniej wpisać - pod opieką Agness78 i Dominiki są maluszki z kocicą i mały podrzutek Pedro ( znaleziony na ulicy)
michalinadzordz pisze:To dla odrobiny usmiechu dodam moje dziewczynki, bo same smutki z tymi malcami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Gabrysia_esi, kasiek1510 i 151 gości