PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

Zapraszam serdecznie wszystkich forumowiczów na bazarek, z którego dochód przeznaczony zostanie dla podopiecznych Beaty

(link do Jej wątku -> viewtopic.php?f=1&t=161286 ) Bazarek potrwa do 23.06, do godziny 20:00

Beata ma pod opieką liczną kocią rodzinkę : 15 letniego Szpiegusia, psiaka, 7 kocich rezydentów i pokaźne stadko dzikich kociaków, którymi opiekuje się najlepiej jak może. Potrzeby są jednak ogromne przy tak licznej zwierzęcej rodzince.

Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc i podarowanie zwierzakom kolejnych, pełnych miseczek a w zamian zapraszam do zakupów na naszym bazarku!

Każdy znajdzie coś dla siebie!

(do każdej ceny należy doliczyć koszt wysyłki - ok. 8 zł)
1. Militarne rurki - bojówki. Świetnie pasują do balerinek, do botków ( w wersji jesiennej) a nawet do zwykłych trampek. Latem fajnie pasują do zwykłych t-shirtów a jesienią do skórzanych ramonesek. Rozmiar z metki 10, czyli nasze 38.
Po bokach oryginalne kieszonki, a na dole złote zipy. Spodnie są w stanie bdb, założyłam je 2 razy.
Cena wywoławcza: 20 zł

2. "Grzeczna" szara sukienka, z efektownym zdobieniem przy dekolcie i słodkimi guziorkami. Świetnie nadaje się pod nią cieniuki golf lub zwykła gładka bluzka ( np. biała lub czarna). Darzę ją wielkim sentymentem

Mimo to - stan nadal bdb

Cena wywoławcza : 20 zł
Ideamean: 20 zł

3. Rajstopki kryjące floral. Rozmiar - hmmm, i tu jest problem, nie pamiętam niestety rozmiaru a pudełko nie przetrwało

Nie mam oryginalnego pudełka ale są nowe, nigdy ich nie założyłam.
Cena wywoławcza : 5 zł
Mag828: 7 zł

4. Sukienka - bombka firmy Vila, rozmiar M. Bardzo ładna, idealna na lato! Stan idealny. Szer. między pachami - ok. 46 cm
Cena wywoławcza: 15 zł
aannee99 : 15 zł

5. Imprezowo - sylwerstrowa bluzeczka. Czarna, z błuszczącą aplikacją. Bardzo efektownie podkreśla biust

Plecy wycięte w ciekawy sposób. Stan bdb. Między paszkai, na płasko ok.38 cm ale naciąga się nawet do ok. 60 zm ponieważ jest elastyczna.
Cena wywoławcza: 10 zł

6. Żółty, cienki sweterek z rękawem 3/4 firmy Reserved. Idealny na letnie poranki, kiedy trzeba przyrzucić coś na sukienkę. Tył lekko dłuższy.
Z metki to rozmiar XS, ale ja nosząc M/L również dobrze w nim wyglądałam, nie jest mocno obcisły. Krój lekko nietoperzowaty, ale naprawdę delikatnie.
Stan idealny.
Cena wywoławcza: 10 zł
MAXYMA: 10 zł

W zdjęciach pilnie pomagała Antonina.

7. DORZUCAM:
Tunika "koronkowa" z białymi elementami - bardzo ładnie prezentuje się do legginsów i rurek. W sam raz na jakąś okazję, odświętne wyjście czy egzamin. Rozmiar z metki M/L ale wypada raczej mniejszy

Cena wywoławcza : 15 zł

To mój pierwszy bazarek dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość i ewentualną pomoc.
Pozdrawiam i zachęcam do zakupów, nie wykluczam kolejnych ciuszków!

Wrzuć coś do mojej miseczki!