Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Ja sama organizuję transport nawet w odległe rejony-np na Śląsk.
ewazmazur pisze:kropkaXL pisze:Ja sama organizuję transport nawet w odległe rejony-np na Śląsk.
ja przeglądając forum widziałam wątek "transportowy". potem go zgubiłam, nie spojrzałam w jakim dziale i klops.
ewazmazur pisze:Przed chwilą jeden z kociaków, dziewczynka, pojechał z Kasią i Waldkiem do nowego domku. Życzę im wszystkim dużo szczęścia
amyszka pisze:ewazmazur pisze:Przed chwilą jeden z kociaków, dziewczynka, pojechał z Kasią i Waldkiem do nowego domku. Życzę im wszystkim dużo szczęścia
![]()
![]()
![]()
Nich się dobrze chowa![]()
![]()
sara.dierra pisze:amyszka pisze:ewazmazur pisze:Przed chwilą jeden z kociaków, dziewczynka, pojechał z Kasią i Waldkiem do nowego domku. Życzę im wszystkim dużo szczęścia
![]()
![]()
![]()
Nich się dobrze chowa![]()
![]()
dziękujemykotka jest odważna, ciekawa świata, zainteresowana każdym kątem i zdobywaniem świata, - jak się zaaklimatyzujemy to wrzucimy fotki z nowego domku:) no i szukamy domków dla pozostałych kociaków
ps . w tej chwili kociak obserwuje swoje odbicie w szafie na wysoki połysk i chyba sie zastanawia kim jest ten drugi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 140 gości