Absolutnie nie róbcie wydarzenia na fb! Dzięki za chęci

Najlepsze życzenia dla Tulinka oraz Czarnej Maupki i podwórkowca - dziś dzień czarnego kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:KochaneDZIĘKUJĘ!!!
Absolutnie nie róbcie wydarzenia na fb! Dzięki za chęci![]()
Najlepsze życzenia dla Tulinka oraz Czarnej Maupki i podwórkowca - dziś dzień czarnego kotaMusi przynieść szczęście
![]()
![]()
jerzykowka pisze:Kochane, wczoraj - 12.06.14 - wpłynęło na konto PiPi 610 zł (sic!) - to nieprawdopodobne - DZIĘKUJĘ WAMChyba chcecie byśmy wykupiły całą klinikę
![]()
Szczegółową listę wpłat wpiszę jutro, wybaczcie, proszę. Teraz czekam sparaliżowana strachem na wynik badania mikrobiologicznego, który przesądzi czy PiPinia może zostać zoperowana.
Wczoraj moja kochana Pipisia czuła się bardzo słabo, niestety. Rano mogłam już podać Dexafort (steryd), więc liczę, że przyniesie Jej ulgę!!!
Dzisiaj jest "piątek trzynastego" czyli dzień czarnego kota - szczęśliwy dzień dobrych wiadomości![]()
![]()
![]()
I na taką wiadomość czekam. Całym sercem dziękuję, że tyle Was czeka (i działa!) wraz ze mną
Dziękuje i mój ukochany Kozi Bobek
jerzykowka pisze:Kochane, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed chwilą dowiedziałam się, że wynik badania mikrobiologicznego będzie najprawdopodobniej dopiero w poniedziałek. Pocieszam się, że to oznacza, iż nic dotąd nie wyrosło. Wieczorem jestem umówiona na telefon z doktorem Skrzypczakiem, może On będzie wiedział coś więcej.
Niepewność jest potworna, ale ja czuję, że przecież będzie dobrze![]()
![]()
Tylko trochę wariuję
![]()
Jak tylko czegoś więcej się dowiem, dam znać.
Trzymajcie, proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 327 gości