Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Cindy pisze:anna57 NIE,NIE LASKAnie moge wziac 5 maluchow i upychac je byle gdzie, tylko dlatego, ze ty tak chcesz - jestem osoba odpowiedzialna
kicikicimiauhau pisze:Zdjęcia nie są aktualne,chcę zdjęcia z teraz,z dzisiaj.Czy Lidce02 odebrało głosu?nie ma nic do powiedzenia?czyżby ? GDZIE MAŁE ???![]()
LUDZIE Z FORUM POMÓŻCIE DOCIEC PRAWDY!!! HELP!
myamya pisze:LOL. Pani szlachetna obrończyni kociątek się raczkiem wycofuje...
kicikicimiauhau pisze:Zdjęcia nie są aktualne,chcę zdjęcia z teraz,z dzisiaj.Czy Lidce02 odebrało głosu?nie ma nic do powiedzenia?czyżby ? GDZIE MAŁE ???![]()
Cindy pisze:myamya pisze:LOL. Pani szlachetna obrończyni kociątek się raczkiem wycofuje...
To moze ty dasz dowod swojej szlachetnosci i wezmiesz je - o ile w ogole jeszcze zyja
Cindy pisze:myamya pisze:Cindy pisze: bla bla bla bla bla bla bla BLA BLA BLA BLA!!!!
Może zamiast strzępić sobie klawiaturę weźmiesz te kociaki na DT? Skoro jesteś taka świątobliwa i oburzona na nieodpowiedzialność ich opiekunki?
Chetnie - jesli mi je przywieziesz - biore
Cindy pisze:anna57 NIE,NIE LASKAnie moge wziac 5 maluchow i upychac je byle gdzie, tylko dlatego, ze ty tak chcesz - jestem osoba odpowiedzialna
casica pisze:kicikicimiauhau pisze:Zdjęcia nie są aktualne,chcę zdjęcia z teraz,z dzisiaj.Czy Lidce02 odebrało głosu?nie ma nic do powiedzenia?czyżby ? GDZIE MAŁE ???![]()
A jak będą zdjęcia to ogłosisz, że fotoszop może wszystko?
I nie nadużywaj dużych liter, wbrew netykiecie to jest.
I na marginesie jakoś nie wierzę, ze Lidka02 mogłaby uśpić zdrowe, uratowane przez siebie kocięta. Po prostu nie składa mi się coś takiego w jej obraz. Bez względu na to czy się z nią zgadzam czy nie, to akurat zupełnie mi nie pasuje. Więc zamiast histeryzować i pokrzykiwać może jakieś wsparcie?
Albo wymiana? Zdjęcie = komplet puszeczek? Dla troskliwej kociej mamy jaką wydajesz się być to chyba dobra propozycja?
phantasmagori pisze:Cindy pisze:anna57 NIE,NIE LASKAnie moge wziac 5 maluchow i upychac je byle gdzie, tylko dlatego, ze ty tak chcesz - jestem osoba odpowiedzialna
Acha Ty nie możesz, a lidka mimo 23 kotów jednak daje radę
kicikicimiauhau pisze:Jak na razie nie mam dowodu, ze kociaki zyją
kicikicimiauhau pisze:Jak na razie nie mam dowodu, ze kociaki zyją
leeann pisze:kicikicimiauhau pisze:Jak na razie nie mam dowodu, ze kociaki zyją
Teraz już masz https://www.facebook.com/events/313797508773029/
Jakby na to nie patrzył w ciągu dwóch tygodni zero odzewu... wszystko na pierwszej stronie...
Po zmianie tytułu i pewnie niezręcznym, dwuznacznym wpisie nagle zrobiło się 8 stron.
Rację ma osoba która napisała do pomocy nikogo do linczu bez dowodów sporo.
A może zamiast "dziamgać" po grosiku na pomoc dla tych 28 sztuk?
leeann pisze:kicikicimiauhau pisze:Jak na razie nie mam dowodu, ze kociaki zyją
Teraz już masz https://www.facebook.com/events/313797508773029/
Jakby na to nie patrzył w ciągu dwóch tygodni zero odzewu... wszystko na pierwszej stronie...
Po zmianie tytułu i pewnie niezręcznym, dwuznacznym wpisie nagle zrobiło się 8 stron.
Rację ma osoba która napisała do pomocy nikogo do linczu bez dowodów sporo.
A może zamiast "dziamgać" po grosiku na pomoc dla tych 28 sztuk?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości