Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Do DE też można transport zorganizować. Podaj lokalizację, mój Tż co tydzień przejeżdża służbowo przez DE.
Jeśli tylko przejeżdża obok Ciebie chętnie kociaki przewiezie.
casica pisze:phantasmagori pisze:Do DE też można transport zorganizować. Podaj lokalizację, mój Tż co tydzień przejeżdża służbowo przez DE.
![]()
jednakowoż opinii warto by zasięgnąć
kicikicimiauhau pisze:Gdzie jest Lidka02 ze zdjęciami maluszków,dziwię się,że wierzycie Lidce na słowo,że ma kotki.Jak się pojawią aktualne zdjęcia całej piątki,odpuścimy.WY ADWOKATKI NIE CHCECIE ZDJĘĆ?
Cindy pisze:casica pisze:phantasmagori pisze:Do DE też można transport zorganizować. Podaj lokalizację, mój Tż co tydzień przejeżdża służbowo przez DE.
![]()
Jasne koniecznie - bo tylko w Polsce wszyscy tak bardzo troszcza sie o koty nawet zalozono specjalny watek viewtopic.php?f=8&t=101973
phantasmagori pisze:Cindy pisze:casica pisze:phantasmagori pisze:Do DE też można transport zorganizować. Podaj lokalizację, mój Tż co tydzień przejeżdża służbowo przez DE.
![]()
Jasne koniecznie - bo tylko w Polsce wszyscy tak bardzo troszcza sie o koty nawet zalozono specjalny watek viewtopic.php?f=8&t=101973
Nie zmieniaj tematu. Organizować transport czy nie?
kicikicimiauhau pisze:Gdzie jest Lidka02 ze zdjęciami maluszków,dziwię się,że wierzycie Lidce na słowo,że ma kotki.Jak się pojawią aktualne zdjęcia całej piątki,odpuścimy.WY ADWOKATKI NIE CHCECIE ZDJĘĆ?
phantasmagori pisze:Cindy pisze:casica pisze:phantasmagori pisze:Do DE też można transport zorganizować. Podaj lokalizację, mój Tż co tydzień przejeżdża służbowo przez DE.
![]()
anna57 pisze:kicikicimiauhau pisze:Gdzie jest Lidka02 ze zdjęciami maluszków,dziwię się,że wierzycie Lidce na słowo,że ma kotki.Jak się pojawią aktualne zdjęcia całej piątki,odpuścimy.WY ADWOKATKI NIE CHCECIE ZDJĘĆ?
Tu sąhttps://www.facebook.com/events/639389709447791/
Jarka pisze:anna57 pisze:kicikicimiauhau pisze:Gdzie jest Lidka02 ze zdjęciami maluszków,dziwię się,że wierzycie Lidce na słowo,że ma kotki.Jak się pojawią aktualne zdjęcia całej piątki,odpuścimy.WY ADWOKATKI NIE CHCECIE ZDJĘĆ?
Tu sąhttps://www.facebook.com/events/639389709447791/
Ja tam żadnych kociaków nie widzę, wydarzenie jest z kwietnia.
Cindy pisze:phantasmagori pisze:Cindy pisze:casica pisze:phantasmagori pisze:Do DE też można transport zorganizować. Podaj lokalizację, mój Tż co tydzień przejeżdża służbowo przez DE.
![]()
Jak znajde dla kotkow DS-y to mozesz organizowac - ale to chwile potrwa.Poza tym ostrzegam, ze mieszkam w gminie i prawie wszystkie koty sa tu wychodzace!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości