Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alienor pisze:Generalnie na tym konkretnym wątku Lidka nie napisała w kwestii prośby o pomoc wiele ponad "Gdyby ktos znalazł jakis domek dla malucha czy chciał na dt , czy przysłał jakiś pasztecik dla nich była bym wdzieczna ....". Nie prosiła nawet o podrzucanie wątku (przynajmniej tutaj). To tak jakby koś znajomego do domu zaprosił, niezobowiązująco stwierdził że nie ma lekko, bo pracę stracił, po czym po pół godzinie normalnej rozmowy wywalił kopniakiem za drzwi z tekstem "a spi....laj ch..u je..ny". Może na wątku Lidki było coś napisane dokładniej - ale chyba nie po to zakładała ten wątek, żeby na tamtym ewentualni chętni do pomocy jakiejkolwiek szukali informacji gdzie indziej na forum? Generalnie manewr typu "strzelę sobie w kolano" wyszedł genialnie - szanse maluchów na DT/DS spadły wydatnie - bo jak ktokolwiek zajrzy na ten wątek, to sobie ewentualnie zapamięta, żeby "z tą panią broń boże nie mieć nic do czynienia, bo nie wiadomo co jej odpi...oli" następnym razem. Gratulacje.
Cindy pisze:lidka02 pisze:felin pisze:To tyle na temat wspaniałej opieki nad zwierzętami przez notoryczne zbieraczki ze stadem kotów w domu
.
No to tyle myśle że mało komu powinnam się tu tłumaczyć ..
Maleństw nie ma i nie będzie już tu na tym wątku bo każdy te małe tu olał a teraz szał, nie każdemu jest dane żyć bo to prawda ile takich małych odchodzi bo ktoś nie może , bo ma za dużo bo bo
....kicikicimiauhau tak ładnie piszesz .....
Felin notoryczna zbieraczka ze stadem kotów trafiłaś w sedno ta zbieraczka z małymi ma teraz 28 kotów w domui nie żałuje że je zabrała , żałuje że musi czytać twoje komentarze ale po mnie to spływa jak po kaczce
więc sobie stukaj...
Cindy zgłoś do organizacji zgłośa pod lupe popatrz na siebie .
Było miło ale się skończyło zbieraczka zmyka do tego co nazbierała...![]()
Miłego dnia .
TO TY TAK MYSLISZ, ZE SIE SKONCZYLOI NAPEWNO NIE BYLO MILO
a CO MASZ DO MNIE
POSTAW MI CHOCIAZ JEDEN ZARZUT
![]()
Nie czuj sie jak zwyciezczyni - wlasnie zauwazylam, ze po tobie splywa jak po kaczce co nie znaczy, ze mozesz bezkarnie morodowac zwierzeta![]()
MUSISZ ODPOWIEDZIEC ZA TO CO ZROBILAS![]()
casica pisze:Cindy pisze:LIDKA02 - dowiemy sie w koncu prawdy?
Skoncz w koncu z tymi gierkami - co zrobilas z kotkami? Jesli zyja - jak twierdza Twoje adwokatki TO CHCEMY ZOBACZYC FOTKI!
Nie czytalam innych Twoich watkow - nie jestem jasnowidzka z zawodu- jesli potrzebujesz wsparcia - to napewno nie ta drogakicikicimiauhau pisze:Nie mogłaś sobie pozwolić na maluchy na dłuższą metę - piszesz. Czyli w czasie przeszłym,gdzie są dzieci?Nie rób z nas idiotek,że umarł wątek,UMARŁY MAŁE,NIEWINNE KOCIE DUSZYCZKI.
Twój wczorajszy wpis Cię pogrążył,powiedz prawdę,a nie cwaniakuj,prawda i tak zwycięży..DOWODY ,ŻE MAŁE ŻYJĄ..
Jak się to mówi - czytaj uchem, a nie brzuchem![]()
Czy wy się tak nakręcacie, że już nie czytacie tego co napisała Lidka02?
Skoro Lidka02 miała 23 koty, a teraz ma 28, a z kolei kociąt było 5, to? No i owszem, jestem debilem matematycznym, ale nawet dla mnie nieuka i bez pomocy kalkulatora skomplikowane zadanie matematyczne 23 + 5 daje 28.
Może i strzeliła focha, może spodziewała się odzewu, pomocy, może ujęła to niezręcznie, łącznie z tytułem wątku, ale przecież okazało się, że kocięta żyją. Więc skąd śmiałe teorie o uszczęśliwieniu samej siebie przez uśpienie kociątSprawa się wyjaśniła, a skoro takie ogromne jest zainteresowanie i oburzenie święte, to może najzręczniej byłoby, w ramach przeprosin za paskudne oskarżenia, wspomóc kocięta nie tylko dobrym słowem, ale karmą?
Cindy pisze:casica pisze:Cindy pisze:LIDKA02 - dowiemy sie w koncu prawdy?
Skoncz w koncu z tymi gierkami - co zrobilas z kotkami? Jesli zyja - jak twierdza Twoje adwokatki TO CHCEMY ZOBACZYC FOTKI!
Nie czytalam innych Twoich watkow - nie jestem jasnowidzka z zawodu- jesli potrzebujesz wsparcia - to napewno nie ta drogakicikicimiauhau pisze:Nie mogłaś sobie pozwolić na maluchy na dłuższą metę - piszesz. Czyli w czasie przeszłym,gdzie są dzieci?Nie rób z nas idiotek,że umarł wątek,UMARŁY MAŁE,NIEWINNE KOCIE DUSZYCZKI.
Twój wczorajszy wpis Cię pogrążył,powiedz prawdę,a nie cwaniakuj,prawda i tak zwycięży..DOWODY ,ŻE MAŁE ŻYJĄ..
Jak się to mówi - czytaj uchem, a nie brzuchem![]()
Czy wy się tak nakręcacie, że już nie czytacie tego co napisała Lidka02?
Skoro Lidka02 miała 23 koty, a teraz ma 28, a z kolei kociąt było 5, to? No i owszem, jestem debilem matematycznym, ale nawet dla mnie nieuka i bez pomocy kalkulatora skomplikowane zadanie matematyczne 23 + 5 daje 28.
Może i strzeliła focha, może spodziewała się odzewu, pomocy, może ujęła to niezręcznie, łącznie z tytułem wątku, ale przecież okazało się, że kocięta żyją. Więc skąd śmiałe teorie o uszczęśliwieniu samej siebie przez uśpienie kociątSprawa się wyjaśniła, a skoro takie ogromne jest zainteresowanie i oburzenie święte, to może najzręczniej byłoby, w ramach przeprosin za paskudne oskarżenia, wspomóc kocięta nie tylko dobrym słowem, ale karmą?
O jakich oskarzeniach piszesz? To Lidka sama sie oskarzyla piszac te slowa:
Dziękuje za liczne przybyciejednak jak widać nie wszystkim kotom dane jest żyć...Dlatego że ja jestem taka zawalona nie mogłam sobie pozwlić na te maluchy na dłuzszą metę ....Maleństw już nie ma , przykre to ale nieraz tak bywa....
A przepraszac jej nie mam za co - to ona powinna przeprosic forumowiczki - jesli to co napisala jest niezgodne z prawda. JESLI TO MIALA BYC PROSBA O WSPARCIE - TO JESZCZE RAZ POWTARZAM - NIE TEDY DROGAsTRZELILA SOBIE W STOPE
Cindy pisze:Nie czuj sie jak zwyciezczyni - wlasnie zauwazylam, ze po tobie splywa jak po kaczce co nie znaczy, ze mozesz bezkarnie morodowac zwierzeta![]()
MUSISZ ODPOWIEDZIEC ZA TO CO ZROBILAS![]()
Cindy pisze:ALE CHYBA SMIERC TYCH KOTOW NIE UCZYNILA JEJ TERAZ SZCZESLIWSZA, NIE WYOBRAZAM SOBIE JAK MOGLA TO W OGOLE ZROBIC
felin pisze:Alienor pisze:Generalnie na tym konkretnym wątku Lidka nie napisała w kwestii prośby o pomoc wiele ponad "Gdyby ktos znalazł jakis domek dla malucha czy chciał na dt , czy przysłał jakiś pasztecik dla nich była bym wdzieczna ....". Nie prosiła nawet o podrzucanie wątku (przynajmniej tutaj). To tak jakby koś znajomego do domu zaprosił, niezobowiązująco stwierdził że nie ma lekko, bo pracę stracił, po czym po pół godzinie normalnej rozmowy wywalił kopniakiem za drzwi z tekstem "a spi....laj ch..u je..ny". Może na wątku Lidki było coś napisane dokładniej - ale chyba nie po to zakładała ten wątek, żeby na tamtym ewentualni chętni do pomocy jakiejkolwiek szukali informacji gdzie indziej na forum? Generalnie manewr typu "strzelę sobie w kolano" wyszedł genialnie - szanse maluchów na DT/DS spadły wydatnie - bo jak ktokolwiek zajrzy na ten wątek, to sobie ewentualnie zapamięta, żeby "z tą panią broń boże nie mieć nic do czynienia, bo nie wiadomo co jej odpi...oli" następnym razem. Gratulacje.
Cindy pisze:Po jakim wyjasnieniu - TWOIM
Cindy pisze: bla bla bla bla bla bla bla BLA BLA BLA BLA!!!!
myamya pisze:Cindy pisze: bla bla bla bla bla bla bla BLA BLA BLA BLA!!!!
Może zamiast strzępić sobie klawiaturę weźmiesz te kociaki na DT? Skoro jesteś taka świątobliwa i oburzona na nieodpowiedzialność ich opiekunki?
myamya pisze:Widzisz lidka02, od razu się chętny znalazł na wszystkie.
Szybko trzeba organizować transport, zanim się rozmyśli.
Cindy pisze:myamya pisze:Cindy pisze: bla bla bla bla bla bla bla BLA BLA BLA BLA!!!!
Może zamiast strzępić sobie klawiaturę weźmiesz te kociaki na DT? Skoro jesteś taka świątobliwa i oburzona na nieodpowiedzialność ich opiekunki?
Chetnie - jesli mi je przywieziesz - biore
casica pisze:Cindy pisze:myamya pisze:Cindy pisze: bla bla bla bla bla bla bla BLA BLA BLA BLA!!!!
Chetnie - jesli mi je przywieziesz - biore
Ja się chętnie poświęcę i przywiozę, o ile oczywiście ktoś zaufany z Trójmiasta zarekomenduje Cię jako DT.
Tak więc uważaj - mówisz i masz
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 38 gości