mag828 pisze:witamy w chłodniejszy dzień![]()
wczoraj Mati poznała się z moja mamcią i już się polubiły
Matylda to wyjątkowa koteczka z dużym pakietem zaufania do człowieka.
Nie dziwię się mamie bo Mati nie da się nie lubić.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mag828 pisze:witamy w chłodniejszy dzień![]()
wczoraj Mati poznała się z moja mamcią i już się polubiły
Myszolandia pisze:Czyli Twoja mamcia tak samo kociara ?
Już ją lubię ♥
Hej Ewikowo
mag828 pisze:Myszolandia pisze:Czyli Twoja mamcia tak samo kociara ?
Już ją lubię ♥
Hej Ewikowo
ona lubi tylko moje kotya w zasadzie udaje, że nie lubi
namawiałam ja miliony razy na własnego i bez efektu :/
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Myszolandia pisze:Czyli Twoja mamcia tak samo kociara ?
Już ją lubię ♥
Hej Ewikowo
O to coś jakbym swoich rodziców widziała. Oni też nie lubią kotów ale tata jak tylko lepiej się czuje przychodzi pomiziać jego dziewczynki a mama kupuje kotkom zabaweczki i twierdzi że to przez to że ich nie lubi![]()
![]()
mag828 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Myszolandia pisze:Czyli Twoja mamcia tak samo kociara ?
Już ją lubię ♥
Hej Ewikowo
O to coś jakbym swoich rodziców widziała. Oni też nie lubią kotów ale tata jak tylko lepiej się czuje przychodzi pomiziać jego dziewczynki a mama kupuje kotkom zabaweczki i twierdzi że to przez to że ich nie lubi![]()
![]()
skąd ja to znam![]()
Ewa L. pisze:Słońce schowało się za chmurki ale pogoda jest boska.
Wieje wietrzyk chłodząc nagrzane powietrze.
Zuzia lansuje się na balkonie a Pola okupuje mi łazienkę. Siedzi w umywalce i nie chce jej opuścić a ja bym chciała umyć głowę.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Słońce schowało się za chmurki ale pogoda jest boska.
Zuzia lansuje się na balkonie a Pola okupuje mi łazienkę. Siedzi w umywalce i nie chce jej opuścić a ja bym chciała umyć głowę.
moze ona też
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Słońce schowało się za chmurki ale pogoda jest boska.
moze ona też
Ale przecież kotki mają inne sposoby mycia niż epek pod kran.
mag828 pisze:a na retkini wygląda jakby miało za chwilę lunąć, strasznie ciemno się zrobiło
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Słońce schowało się za chmurki ale pogoda jest boska.
moze ona też
a nie mogą czasami zmienić?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Słońce schowało się za chmurki ale pogoda jest boska.
moze ona też
a nie mogą czasami zmienić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości