później faworyzowałam Bellę - ona była pierwsza, a poza tym ma dominujący charakter więc dzięki temu było jej łatwiej.
po trzech latach wspólnego życia możesz doczekać się takiego obrazka:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:mag828 pisze:ewa_mrau pisze:Madziu, przy trzecim kocie już nie będziesz tak się martwić, hih!
... mry!
wariatka![]()
![]()
na razie jeszcze do dwóch nie przywykłam
Więc wszytko przed Tobą![]()
Witaj Madziu , pozdrawiam .Q.
mag828 pisze:MaryLux pisze:Niech ktoś zabierze ode mnie alergię na truskawki!
a odczulanie nie da rady? u mnie genialnie zadziałało na pyłkiprzez które nie mogłam jeść wieeeeelu owoców
barbarados pisze:Dokładnie . Przy kolejnym kocie człowiek jest spokojniejszy , czego nie można powiedzieć o kotach
MaryLux pisze:mag828 pisze:MaryLux pisze:Niech ktoś zabierze ode mnie alergię na truskawki!
a odczulanie nie da rady? u mnie genialnie zadziałało na pyłkiprzez które nie mogłam jeść wieeeeelu owoców
Nie próbowałam
mag828 pisze:MaryLux pisze:mag828 pisze:MaryLux pisze:Niech ktoś zabierze ode mnie alergię na truskawki!
Nie próbowałam
w takim razie polecam![]()
w Łodzi znam świetna alergolożkę
MaryLux pisze:mag828 pisze:MaryLux pisze:mag828 pisze:MaryLux pisze:Niech ktoś zabierze ode mnie alergię na truskawki!
Nie próbowałam
No tak, tylko że dla mnie wyjazd do Łodzi to spore przedsięwzięcie
mag828 pisze:MaryLux pisze:mag828 pisze:MaryLux pisze:mag828 pisze:
Nie próbowałam
No tak, tylko że dla mnie wyjazd do Łodzi to spore przedsięwzięcie
napewno w Polsce więcej dobrych alergologówcoś wymyślimy
mag828 pisze:barbarados pisze:Dokładnie . Przy kolejnym kocie człowiek jest spokojniejszy , czego nie można powiedzieć o kotach
![]()
ty Basiu zdajesz się być oazą spokojuwięc coś w tym musi być!
barbarados pisze:mag828 pisze:barbarados pisze:Dokładnie . Przy kolejnym kocie człowiek jest spokojniejszy , czego nie można powiedzieć o kotach
![]()
ty Basiu zdajesz się być oazą spokojuwięc coś w tym musi być!
Coś Ty ! Ja jestem taki choleryk aż strach .Wybucham , jak bomba atomowa . I wtedy wszyscy wieją . W popłochuI panikarz . Z każdym kocim kichnięciem bym do weta leciała
Dobrze , że weci przytomni i mają poczucie humoru .
Myszolandia pisze:Hej Sąsiadeczki![]()
![]()
barbarados pisze:Cześć![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości