Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Dlaczego lecisz do lekarza ?? Co Ci znowu jest?
alessandra pisze:jeju, dziewczyny, kochane jesteście- coś mi kurde oczy zwilgotniały- chyba z gorąca
![]()
![]()
już podaję na pw -rezydenci tez chorują,KOT jest ważny, a nie jego statuschyba sie zgodzimy z tym?
Oto nasza mała Pipi- naprawde jest malutka, waży 3,800kg jak Tulinek, tylko , że jako dziewczynka , ma wielkie śliczne oczęta
kropkaXL pisze:Olu i ja poprosze o nr konta-niewiele mogę, ale chociaż te parę złotówek wyślę, Asia tyle pomogła innym, mi też, więc teraz pora, by pomóc Jej!
Umieściłam Twój post Olu u siebie na wątku z prosba o pomoc, wkleilam też na FB, nic wiecej nie moge zrobić
kropkaXL pisze:Dziewczyna, która bierze moja Grację, tez chce sie dorzucić dla Pippi, tylko prosimy o dane i nr konta-OK?
ciotka59 pisze:Grosz dam w zamian za nr konta.
Czy te zmiany u Pipi są zmianami nowotworowymi?
Jeśli tak, to zapraszamy do naszego Funduszu Onkologicznegoviewtopic.php?f=1&t=137708
vega29 pisze:ciotka59 pisze:Grosz dam w zamian za nr konta.
Czy te zmiany u Pipi są zmianami nowotworowymi?
Jeśli tak, to zapraszamy do naszego Funduszu Onkologicznegoviewtopic.php?f=1&t=137708
Podtrzymuję propozycję ciotki59. Jeżeli okaże się, że Pipi ma zmiany nowotworowe, istnieje możliwość uzyskania wsparcia na leczenie koteczki z Naszego Funduszu. Standardowa kwota wsparcia to 200 zł, które należy rozliczyć fakturką VAT lub rachunkiem od lekarza weterynarii.
Trzymam kciuki za zabieg kiciuni i czekam na informacje, co to za dziadostwo się śliczniutkiej przypałętało.
kropkaXL pisze:Olu grosz do grosza!-oby udało sie zebrac jak najwięcej kasy!
Słuchajcie-kto kumaty w FB-wydarzenie trza zrobić!-ja zielona w te klocki-moge rozsyłać, jak juz będzie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 348 gości