Atusia77 pisze:Rzeczy się zmieniają z prędkością światła. Żeby tak chociaż połowa kocich sierot znajdowała domki w takim tempie. Asiu,co z Kinią? Zbadana,zdrowa? Będzie sterylizowana?
merlok pisze:Kciuki za Kinie, udostępniam, a do ruskiej koci mi się nie otwiera...
koteczekanusi pisze:Mamy w pracy koleżankę lat mocno po 50 i drugą, nikt nie wie ile, ale coś koło 65. Od dawna twierdzimy, że chciałybyśmy w ich wieku wyglądać tak jak one.
ASK@ pisze:Z wieści fajnych. Janusz "zrobił" żelazko. Nawet prasuje. Nie odlatuje nareszcie dół telepiąc się po szmatach prasowanych. Nawet jest gorące... jako tako.Woda i para jest zbędna więc chlupocze w żelazka środku jakbym nad morzem była. I na poszumie fal umilających prasowanie się kończy. Gorąc wytrzymać można ,nie ma szleństwa. Bezpieczne to jest bo niczego się nie przypali. Od stroju do łąpek. Tak jak niczego się dokładnie nie uprasuje.
Jak to bywa, wyszło na jaw nieuctwo producenta i naciąganie nas, klientów, na koszty. Po reperacji TZ została jedna zbędna, w ogóle nie przydatna część żelazka. Termostat
Po ki diabeł była ona w żelazku
![]()
Wczoraj nawet dostałam komplementa. Też się pochwalę. A coTakie jak ja czasem je otrzymują
![]()
W gadce o oponkach, dietach, ubiorach maskujacych...30-letnia kobietka o oczach anioła stwierdziła słodkim głosikiem Ty Asiu jak na swoje lata masz ładną figure i nogi
Zaplłam się piwem z zachwytu
ASK@ pisze: kobietka o oczach anioła stwierdziła słodkim głosikiem Ty Asiu jak na swoje lata masz ładną figure i nogi
Zaplłam się piwem z zachwytu
MalgWroclaw pisze:Nie przebijecie pani doktor, u której kiedyś byłam. Miałam wrażenie, że pierwszy raz. Pani dr do mnie: - pamiętam panią, pani tak wygląda, że się nie da zapomnieć.
Bez uściślania. Poczułam się bardzo dziwnie.
MalgWroclaw pisze:Kto zombi, ja? No pięknie
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 89 gości