Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 09, 2014 21:25 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Laska utuczona do 4.290 :) i jeszcze kg by jej nie zaszkodził. Od dziś ma ksywę Kluska ;)

dziś ponownie poczęstowano ją Zylexisem. Dziąsła się lekko poprawiły.

za 2 tyg kolejne obadanie kontrolne.
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Pon cze 09, 2014 21:26 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Neigh pisze:
fairey pisze:ja bym sama sobie za ten nietakt kota odebrała! ;)

Se odbierz.........znajdę Ci kolejnego:-)

Hihihi - swoją droga - TO jest bardzo ładny wynik.........3 koty, w niedużych odstepach czasowych - WSZYSTKIE za moją sprawą....
Grzeczna dziewczynka.

noooo. powiem tak. wcale nie czuję się manipulowana :P
Obrazek

fairey

Post » Pon cze 09, 2014 21:28 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

fairey pisze:Laska utuczona do 4.290 :) i jeszcze kg by jej nie zaszkodził. Od dziś ma ksywę Kluska ;)

dziś ponownie poczęstowano ją Zylexisem. Dziąsła się lekko poprawiły.

za 2 tyg kolejne obadanie kontrolne.

spokojnie dociągnie do 5 kg :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon cze 09, 2014 21:34 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

tych nowych 250 wcale nie widać. jak będzie 5,5 kg. nadal powinna być w kategorii szczupłych ;)

choć nie widać to czuć - jak mnie w nocy depczą to już nie rozróżniam, który jest sprawcą ;)
Obrazek

fairey

Post » Wto cze 10, 2014 7:24 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Ja myślę, że ona podwoi swoją wagę wstępną.......i będzie dość.

Mówiłam na wstępie, ze 5 kg - to na luuuuuuuuuzie. I nie będzie tego po niej widać. Jeszcze troszkę wagi dołożą kłaki, bo na razie to takie nieprzyzwoicie łyse jest.......ale pewnie na jesieni ruszy:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 10, 2014 7:27 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

fairey pisze:
noooo. powiem tak. wcale nie czuję się manipulowana :P

Ależ nie jesteś.........jak sobie wspomnę, jak hmmm nosiłaś Malwinę na biuście, co by choroby sierocej nie dostała z twierdzeniem na ustach "ja to bym nie mogła mieć kota"......

To mi się złośliwy uśmiech jakoś tak siłą rzeczy na twarzy pojawia. Pomyślałam sobie, ależ na luzie być mogła.....i to niejednego. Byle odpowiedniego w typie. No bo wyobraź sobie, ze bym Ci przyniosla np. takiego devona hihihi. No przecież bez szans.............

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto cze 10, 2014 8:33 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

haha łysolec mógłby zmienić moje zdanie, że 4 koty to nie jest wcale gorzej niż 3 :D zawsze marzyłam o devonie. Jak kot to miał być właśnie taki. Nie kłaczy, jest paskudnie brzydki - ideał wręcz.

Myślałby kto że będę miała 3 długowłose mega kłaczące egzemplarze... świat się kończy!
Obrazek

fairey

Post » Wto cze 10, 2014 15:10 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

A wyobraź sobie, ze myślał.........;-)

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 10, 2014 18:27 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Jedni nie przechodza pa inni dostwja koty jak ich nie chca :p

btw. Bulislawa tez dostalam mimo że oswiadczylam ze sie go boje i miec go ni chce!

Może to jest metod w zeby od Neigh dostac zwierzę? :p
Obrazek

fairey

Post » Wto cze 10, 2014 21:19 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Bul też był od Neigh?
Czarownica, słowo daję.

Już mam dwa koty od niej.
Teraz też mi szuka...taaa...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro cze 11, 2014 6:47 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Bulisław nie był ode mnie - potem to już Ania radziła sobie sama......bo jeszcze była Salsa. Wprawdzie na dogo odwiedzałyśmy te same wątki........bo mamy słabość do skrzywionych bandziorów:-)
Jak gdzieś było o jakmiś "niebezpieczny dla ludzi i zwierząt " to obie tam nas można było znaleźć. Daaawne dzieje.

Kotkins - ja nie szukam, ale jak znajdę, to się pierwsza o tym dowiesz. Wprawdzie uważałam, ze powinnaś wziąć do siebie Celkę - bo przydałby Ci sie wreszcie kontakt z kimś bystrym. Daruj, ale masz w domu same jemioły........Ja mam Melkę - wierz mi to naprawdę działa oczyszczająco, jak się ma pod dachem kogoś normalnego, zrównoważonego - taką po prostu równą kobitę.

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 11, 2014 21:15 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Nie mogę dopuścić ,żeby mieli kogoś mądrzejszego ode mnie. Nie dam sobie z nimi rady.

Insynuujesz ,że LEOŚ nie jest mądry??? 8O
On jest tego...mądry , tylko taki...powolny.

A Amelcia ostatnio BARDZO zmądrzała, tak od miesiąca reaguje na swoje imię.
Ucieka mianowicie pod łóżko na jego dźwięk...

A Fionie nie wspomną.
Muszę ją karmić ręką , jest zazdrosna o Leonka.

Toż to jest elita perskich intelektualistów w całej krasie!!!

Znajdź mi Neigh.
Żeby było ładne jak Amelka, mądre jak Leoś i kochane jak Fio... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw cze 12, 2014 14:27 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

fairey pisze:a Ty Maksiowego mordercy się pozbyłaś?

Z początkiem lipca się pozbędzie, bo jeszcze panna będzie ciachana, ja dostanę gotowy towar wyjściowy :twisted:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw cze 12, 2014 17:36 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Panienka jest przecudnej urody :) gratuluję nowego członka rodziny! Oby dokocenie poszlo bezboleśnie.
Obrazek

fairey

Post » Sob cze 14, 2014 11:38 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Obrazek

Obrazek
Obrazek

fairey

[poprzednia][następna]