Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 09, 2014 9:49 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

a u CIebie czuje się bezpieczna i widzi,że masz gości co jej krzywdy nie robią,to też na pewno dodatkowo ją to pcha,żeby ufać :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 09, 2014 9:55 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

Myszolandia pisze:a u CIebie czuje się bezpieczna i widzi,że masz gości co jej krzywdy nie robią,to też na pewno dodatkowo ją to pcha,żeby ufać :ok:

Myślę że masz rację.
Poza tym strach i nienawiść pachną inaczej niż miłość i przywiązanie a tym drugim pachnieli nasi goście.
Okazuje się że Zuzia mimo że tak łudząco podobna do Perełki jest wielkości Fuku. Zdjęcia tego nie oddają.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon cze 09, 2014 11:47 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

Dziś mnie Zuzia zaskoczyła.
W ubiegłym roku przed Bożym Narodzeniem gdy nie miałam gdzie przechować Tygryska Jola Dworcowa podsunęła mi pomysł żeby "przechować" go na balkonie w budce dla kotów. Zima nie była ani śnieżna ani mroźna więc spokojnie mógłby sobie na balkonie pomieszkać. Pożyczyła mi styropianową budkę dla dla kotów. Ociepliłam ją dodatkowo kocem, zabezpieczyłam folią żeby w razie czego nie przemokła i budka stanęła na moim balkonie.
Normalne że nigdy nie jest tak jak się chce i Tygrysek - okazało się że ma inne plany mieszkaniowe. Nie przeszkadzały mu wściekłe syki Poli i czuł się jak u siebie w domu. Budka okazała się zbyteczna, zima się skończyła a ja nie miałam kiedy jej odwieźć do Joli. I tak do tej pory stoi u mnie na balkonie. Do tej pory leżakowała na niej Zuzia albo kładłam tam pościel. Dziś szukając Zuzi znalazłam ją wewnątrz budki.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 09, 2014 12:10 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Dziś mnie Zuzia zaskoczyła.
W ubiegłym roku przed Bożym Narodzeniem gdy nie miałam gdzie przechować Tygryska Jola Dworcowa podsunęła mi pomysł żeby "przechować" go na balkonie w budce dla kotów. Zima nie była ani śnieżna ani mroźna więc spokojnie mógłby sobie na balkonie pomieszkać. Pożyczyła mi styropianową budkę dla dla kotów. Ociepliłam ją dodatkowo kocem, zabezpieczyłam folią żeby w razie czego nie przemokła i budka stanęła na moim balkonie.
Normalne że nigdy nie jest tak jak się chce i Tygrysek - okazało się że ma inne plany mieszkaniowe. Nie przeszkadzały mu wściekłe syki Poli i czuł się jak u siebie w domu. Budka okazała się zbyteczna, zima się skończyła a ja nie miałam kiedy jej odwieźć do Joli. I tak do tej pory stoi u mnie na balkonie. Do tej pory leżakowała na niej Zuzia albo kładłam tam pościel. Dziś szukając Zuzi znalazłam ją wewnątrz budki.

a pamiętam jak pytałam wczoraj czy ona tam siedzi :)

pewnie usłyszała ;)

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon cze 09, 2014 16:36 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Ewa L. pisze:Dziś mnie Zuzia zaskoczyła.

a pamiętam jak pytałam wczoraj czy ona tam siedzi :)

pewnie usłyszała ;)

Pewnie tak bo to mądra kicia jest :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 09, 2014 18:38 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

Oj tam . Się dziewczyna po prostu namyśliła . :wink: Sewerynowi się Zuzia podobała , bo taka drobniutka :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon cze 09, 2014 18:52 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

barbarados pisze:Oj tam . Się dziewczyna po prostu namyśliła . :wink: Sewerynowi się Zuzia podobała , bo taka drobniutka :mrgreen:

Teraz mogliście zobaczyć je na żywca bo zdjęcia nie oddają ich wielkości.
Zuzia jest drobniutka i puchata. A Polinda mu się nie spodobała ? A tak się do niego łasiła :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 09, 2014 18:56 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

Też sie podobała . Ale Zuzia jakoś tak mu bardziej do serduszka przypadła :wink: Może dlatego , że robi wrazenie takiej kruszynki delikatnej . jest grzeczna i nie bije :wink:

barbarados

Post » Pon cze 09, 2014 19:02 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

Bo Zuzia to stateczna koteczka i potrafi się zachować odpowiednio. Ale zapewniam cię że doskonale wie do czego łapki służą i najlepiej to wie Pola.
Ale masz rację - ona po prostu ma takie coś w sobie że nie sposób się w niej nie zakochać. Zwłaszcza te oczy.
Widziałaś jak do Kuby mrugała i jak mu się przyglądała.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 09, 2014 19:11 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

No . Słodzinka taka :1luvu:

barbarados

Post » Pon cze 09, 2014 19:16 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

MaryLux pisze:Obrazek

Ale śliczny :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 09, 2014 19:17 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

:D

barbarados

Post » Pon cze 09, 2014 19:18 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

Gospodyni przemiła , to i kotki szyk trzymały :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

Cześć Ewciu :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon cze 09, 2014 20:09 Re: Zuzia i Pola po raz 21 ♥♥♥ !

kuba.kaczor13 pisze:Gospodyni przemiła , to i kotki szyk trzymały :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

Cześć Ewciu :D

Cześć Kuba! :D
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]