Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 08, 2014 14:03 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

U nas właśnie "tak dalej poszło"- zmieniamy dom, bo potrzebny ogródek dla kotów.
Co to się z NORMALNYMI ludźmi robi przez to kociarstwo...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 08, 2014 14:07 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

kotkins pisze:U nas właśnie "tak dalej poszło"- zmieniamy dom, bo potrzebny ogródek dla kotów.
Co to się z NORMALNYMI ludźmi robi przez to kociarstwo...

Ha, Ty czy fairey przynajmniej kiedykolwiek byłyście normalne… ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie cze 08, 2014 15:30 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Ja byłam. Nawet miałam męża informatyka...!
:mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 08, 2014 15:59 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

ja miałam bulteriera to chyba mówi samo przez się ;)

decyzja zapadla na dwa głosy. była u mnie w weekend siostra, notabene ta do której tak często emigruję - do Sztokholmu. Sama ma 2 błękitne kotki - rosyjską niebieską i persa. Jak zobaczyła Herezję stwierdziła, że mowy nie ma żebym ją komukolwiek oddała. To jest jej kot mieszkający u mnie i tej wersji będziemy się trzymały ;) obiecała też, że jak mnie przedwcześnie szlag trafi to cała trójca zostanie skandynawami :P

a tak btw - koci drapacz chmur to prezent dla dzieci właśnie d niej. Pozazdrościć takiej cioteczki <3
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Nie cze 08, 2014 16:18 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

bardzo mądra ta twoja siostra :wink:
faktycznie miaukuna jej do niebieskiej kolekcji brakuje :wink:
pokaż jakie ma kotki
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie cze 08, 2014 16:58 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

mam zdjęcia tylko Loli, nie wiem jak to się stało bo Persja (rusek) to mój kot ;)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

fairey

Post » Nie cze 08, 2014 18:03 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

No i pięknie, jednego kota mniej.
Tak na marginesie, wiedziałam to od początku, ale co ja będę dyskutować

Jednego dt mniej, zatem o nowych kotach proszę mnie nawet NIE informować....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie cze 08, 2014 18:09 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

a Ty Maksiowego mordercy się pozbyłaś?
Obrazek

fairey

Post » Nie cze 08, 2014 18:17 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

bardzo ładna persinka :wink:
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 08, 2014 20:53 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

gość odleciał. Dziewczynka przeszczęśliwa bo obcy poszedł ;) chociaż na siostrę mą osobistą zareagowała bardzo ładnie to i tak widać że poczuła ulgę.

Tak się Daisy zrelaksowała - a może to nowe imię tak zadziałało, że siedziała ze mną przy kolacji i wsadzała łapy w talerz coby tuńczykiem się Duża podzieliła.

Wczoraj natomiast Daisy zaprowadzała w domu porządek. No bo kto to widział, żeby dorosłe baby o 3 w nocy drinki piły na balkonie ?! o tej porze to się śpi. Wbiegała na balkon zaglądała mi w oczy, gadała, gadała po czym myk do domu. Wiedziona ciekawością czego kotu brak weszłam ja za księżniczką do domu. Ona w te pędy do łóżka i w niebogłosy - do wyra duża bo kot spać chce a przytulanki brak. Wytrwała była w tym porządkowaniu bo męczyła nas do skutku, aż do domu przyprowadziła całe towarzystwo!
Obrazek

fairey

Post » Nie cze 08, 2014 21:00 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

no bo kto to widział kotka nie przytulać, tylko siedzieć na balkonie i gadać :lol:
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 08, 2014 21:22 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

ja bym sama sobie za ten nietakt kota odebrała! ;)
Obrazek

fairey

Post » Nie cze 08, 2014 21:26 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

każdy zasługuje na drugą szansę :lol:
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 08, 2014 21:32 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

fairey pisze: Ona w te pędy do łóżka i w niebogłosy - do wyra duża bo kot spać chce a przytulanki brak. Wytrwała była w tym porządkowaniu bo męczyła nas do skutku, aż do domu przyprowadziła całe towarzystwo!

Wypisz wymaluj jak moja Pyśka :ryk:
Gratuluję Herezji domu :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon cze 09, 2014 18:18 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

fairey pisze:ja bym sama sobie za ten nietakt kota odebrała! ;)

Se odbierz.........znajdę Ci kolejnego:-)

Hihihi - swoją droga - TO jest bardzo ładny wynik.........3 koty, w niedużych odstepach czasowych - WSZYSTKIE za moją sprawą....
Grzeczna dziewczynka.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]