kasumi pisze:Bardzo dobra decyzja z BARFem jakbyś miała jakieś pytania to do mnie też możesz się zwracać w tej sprawie. Śliczna córa i Marcelek
Bardzo dziękuję
Dzisiaj ciąg dalszy malowania pokoju małej. Trzy warstwy białej farby już na ścianie, ale mimo to prześwity poprzedniego koloru są nadal i .. wychodzi na to, że jutro jeszcze jedną warstwę będę musiała kłaść, a już mam dość - szczerze Dziękuję za wszystkie miłe wpisy odnośnie Wiki i Marcelka
Marcelek i Lunka
Złożyłam Marcelowi kontenerek, bardzo lubi w nim spać
Jaki cudny Marcelek Jaka cudna Lunka I jaka śliczna Ty Zazdroszczę koloru włosów
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
Marcelek coś tam się zmienił, urósł - to pewne, ale uśmiech ma nadal na pyszczku, oj tak! Co do pazurków, to już nie są takie fajne, jest spory odrost - trzeba się tym zająć w wolnej chwili
Rilla Dziękuję Co do koloru włosów, to dzisiaj zafarbowałam innym kolorem - bałam się, że nie wyjdzie jak należy, ale jestem bardzo zadowolona z efektu, bo kocham RUDOŚCI
Do tej pory używałam Loreal Mousse 740 - byłam zadowolona, ale tak mnie kusił ten kolor z Loreal Preference - P78, że się skusiłam, no i dzisiaj zafarbowałam. Kolor jest intensywnie rudy, naprawdę szczerze polecam W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu