Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Musiał spróbować czy aby nie za mdłe i pańciostwu będzie smakować.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Musiał spróbować czy aby nie za mdłe i pańciostwu będzie smakować.
chyba panu![]()
może stwierdził, ze dla jednej osoby za dużo kupiłam i trochę pomógł
Ewa L. pisze:A jak się Rudzia czuje?
Ewa L. pisze:Ja nie lubię wątróbki chyba że w kaszance więc u mnie się nie jada i nie wiem czy dziewczyny lubią.Tak zachowuje się Zuzia gdy mam rybkę ale surowej nie chce tylko pieczoną lub smażoną. Z surowych to tylko kurzęcy cyc.
mir.ka pisze:jak przyszłam z zakupami z mięsnego , wypakowałam zakupy na stół i poszłam do pokoju schować portfel, jak wróciłam Tofik już się poczęstował![]()
ukradł 2 plasterki szynki złodziejaszek jeden i sam zjadł, później poprawił surową wątrobą, którą kupiłam na obiad
Miraclle pisze:mir.ka pisze:jak przyszłam z zakupami z mięsnego , wypakowałam zakupy na stół i poszłam do pokoju schować portfel, jak wróciłam Tofik już się poczęstował![]()
ukradł 2 plasterki szynki złodziejaszek jeden i sam zjadł, później poprawił surową wątrobą, którą kupiłam na obiad
![]()
![]()
![]()
Zuch chłopak
![]()
Degustował![]()
Rudzia może jest zakłaczona stąd te pawiki![]()
Witaj Mireczko![]()
![]()
mir.ka pisze: jak przyszłam z zakupami z mięsnego , wypakowałam zakupy na stół i poszłam do pokoju schować portfel, jak wróciłam Tofik już się poczęstował![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], TomasHK i 44 gości