Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:szczęście tylko w tym,że napisali o niej,że nie wywalili gdzieś w lesie,na samą taką myśl,aż mnie trzepie ....
też tak myślę,że kicia mogła być do chwalenia się,albo może kto wie,jakieś plany były hodowlane,kij babę wie,czego chciała,najważniejsze,że teraz kicia będzie wreszcie bezpieczna i szczęśliwa![]()
Ło Kaś,jakbym tak zebrała,to więcej mam zdjęć Mysio-Pitkowych & filmików tychże
Nie Sylcia-z ogłoszeniaMyszolandia pisze:A to forumowa kuleżanka Kasiu,ta Agata ?
kropkaXL pisze:Myszolandia pisze:szczęście tylko w tym,że napisali o niej,że nie wywalili gdzieś w lesie,na samą taką myśl,aż mnie trzepie ....
też tak myślę,że kicia mogła być do chwalenia się,albo może kto wie,jakieś plany były hodowlane,kij babę wie,czego chciała,najważniejsze,że teraz kicia będzie wreszcie bezpieczna i szczęśliwa![]()
Ło Kaś,jakbym tak zebrała,to więcej mam zdjęć Mysio-Pitkowych & filmików tychże
Sylwuś-ją czekał jeszcze gorszy scenariusz , niz wywalenie w lesie!![]()
Zdjęcia Pitka z Mychą świadczą o tym,że dziecko i kot, to nie musi być=kot won z domu!
Ale niestety od razu przypomina mi się ta damulka z forum Muratora, która wzięła dwa kociaki od Anny 61![]()
![]()
-pamiętasz?
Nie Sylcia-z ogłoszeniaMyszolandia pisze:A to forumowa kuleżanka Kasiu,ta Agata ?
kropkaXL pisze:Położna zamiast sie douczyć, to powielała mity kołtuńskie!-jakże częste wśród słuzby zdrowia!![]()
Wiem co piszę, bo w końcu ja tez byłam członkiem tejże słuzby przez kilkanaście lat i wiele bzdur usłyszałam nie tylko od pielegniarek, połoznych, ale i od lekarzy starej daty![]()
Sylcia-to były dwa kociatka-jedna biała-głucha, a druga ruda-obie umarły na FIP![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 83 gości