strongbaby pisze:Faktycznie zaraz pęknie... Pomijając ciąże to chyba bardzo chuda jest, czy mi się tylko tak zdaje?
Jest chuda. Dzieci karmi, ciąża... Biedne te koty są.Matki szczególnie.
Kciuki

Piękna kotka.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
strongbaby pisze:Faktycznie zaraz pęknie... Pomijając ciąże to chyba bardzo chuda jest, czy mi się tylko tak zdaje?
Goyka pisze:Strasznie się boję tego wszystkiegomam złe wspomnienia. Jakiś czas temu moja Mama przygarnęła bezdomniaczkę i kazałam jej sterylizować i kotka umarła
miała wadę serca i alergię na anestetyk, oby teraz nie było żadnych komplikacji
boję sie też że nie zdążymy, bo ja naprawdę mam masę pracy i siedzę w biurze 08.00-19.00 dzień w dzień i nie mam jej jak łapać, a teściowa na bank tego nie ogarnie, więc jak dzis nam się nie uda to nie wiem co będzie
Regina S. pisze:A jak sobie poradzą dzieci, kiedy weźmiecie kotkę na sterylkę? Może lepiej odpuścić, zwłaszcza że sterylki pod koniec ciąży nie powinno się przeprowadzać z przyczyn medycznych? Do utrzymania kociaków w DT mogę się dołożyć.
Regina S. pisze:DT dla maluchów to teraz priorytet. Takim kajtkom bez mamy ciężko będzie dać sobie radę w piwnicy. Myślę, że pierwsza sprawa to jednak szukanie DT. Może znalazłby się też jakiś DT dla kocicy na czas porodu i karmienia? Wiem, że niełatwo o to, chętnie pomogę w poszukiwaniach, jak zrobisz wydarzenie na facebooku albo przynajmniej dasz gdzieś ogłoszenie, które można by rozsyłać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 18 gości