Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:Inga a jesteś pewna że nosisz dobry rozmiar?
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewciu ,zapytowywuję Ciebie o możliwość spotkania w niedzielę
hmmmmmm.......................![]()
ok![]()
![]()
![]()
MamaMeli pisze:Inga, nie wątpię, zapytałammam obsesję na punkcie staników więc jak już wyszedł temat to zapytałam, nie odbieraj tego źle proszę.
inga.mm pisze:MamaMeli pisze:Inga, nie wątpię, zapytałammam obsesję na punkcie staników więc jak już wyszedł temat to zapytałam, nie odbieraj tego źle proszę.
nie odbieram, tylko nie zakumałam czemu wątpisz.
mir.ka pisze:inga.mm pisze:MamaMeli pisze:Inga, nie wątpię, zapytałammam obsesję na punkcie staników więc jak już wyszedł temat to zapytałam, nie odbieraj tego źle proszę.
bo podobno większość kobiet u nas nosi zły rozmiar
ja jestem maniaczką i musi mi idealnie pasować, nieraz potrafię ponad 10 biustonoszy przymierzyć, żeby coś wybrać (mam 75F)
inga.mm pisze:mir.ka pisze:inga.mm pisze:MamaMeli pisze:Inga, nie wątpię, zapytałammam obsesję na punkcie staników więc jak już wyszedł temat to zapytałam, nie odbieraj tego źle proszę.
bo podobno większość kobiet u nas nosi zły rozmiar
ja jestem maniaczką i musi mi idealnie pasować, nieraz potrafię ponad 10 biustonoszy przymierzyć, żeby coś wybrać (mam 75F)
Chyba większość z nas. Szczególnie w pewnym () wieku, gdy tu coś uwiera, gdzie indziej coś strzyka, a świat już nie jest taki kolorowy i rozrywkowy jak drzewiej bywało.
Bardzo poważam wytwory Marks&Spencer, szczególnie gdy mają przeceny i wyprzedaże.
barbarados pisze:Spoko . Sprawdze tylko busy
MamaMeli pisze:Inga, nie wątpię, zapytałammam obsesję na punkcie staników więc jak już wyszedł temat to zapytałam, nie odbieraj tego źle proszę.
mag828 pisze:witam wtorkowo
i zapraszam na nowe pozytywne njusy o mych czarnulach viewtopic.php?f=46&t=162566&p=10607406#p10607406
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue i 25 gości