Hej Nasze Słodziaki Koffaniockie Wszystkie i Każde z osobna
Hej Bulbiątka Najukochańsze

z Najukochańszym Kasiaczkiem
Ewa L. pisze:Słodki Miś!

mag828 pisze:piękne te żbikowe łapki

WItamy sąsiadeczkę w naszych skromnych progach i zapraszamy ,kiedy tylko sąsiadeczkę najdzie ochota i będziesz miała czas
Kotina pisze:jak ta Miska podobna do mojej Tinusi .....
sliczna mordeczka łapinki ... moja też uwielbiała szczotkowanie ...
wybacz, ze rzadko do Ciebie zaglądam, ale zawsze potem zbiera mi sie na wspominki .....
Dziękujemy ♥
Ależ nie mam CI za złe Kotino,że rzadko bywasz,fakt,szkoda,brakuje CIę tutaj,ale w pełni Cię rozumiem,rozumiem Twój ból.Pewnie na Twoim miejscu tak samo bym rzadko bywała w wątkach,gdzie byłyby koty podobne do Misi......
Ale Tinusia cały czas czuwa nad Tobą i kieruje ,żebyś jednak zaglądała,bo chce,żebyś widząc Misię,się nie smutała i czasem się uśmiechneła.
Ja nieraz sama się zastanawiam,czy wstawiać zdjęcia Misi,bo wiem,że nie tylko Tobie zbiera się na wspominki i fakt,że rzeczywiście jest ich mniej,ale to z ostatniego braku czasu i mocy.Tulam CIę cały czas.Mnie też to boli,że nie ma Tinusi.Wczoraj wieczorkiem znalazłam wątek,gdzie Tinusia......i sama się spłakałam,z żalu,złości,że coś ją CI zabrało.....
Potem po szczotkowaniu,jak weszła na kolana po raz drugi,pysiem popchnęła leżącą szczotkę na stole na cynk,że jeszcze chce
1.bo tak było
Jak usiadła mojemu na kolanach,ten długo nie brał szczotki do ręki,to ta na beszczela mruknęła i zrobiła minę na zasadzie "rusz duszę i bierz tę szczotę wreszcie"

i potem jak już wziął i zaczął ją szczotkować,to właśnie była mina jaka była
2.Normalnie zacałuję Cię jak CIę zobaczę kiedyś za te "żbikowe łapki" uwielbiam to określenie,normalnie poprawiasz mi tym humor jak nie wiem co ,serio
A dzisiaj jakiś wściekły humor mam od samego rana,miałam znaczy się

Cyferki w Twoim poście moje