mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:dobry chleb przywożę od rodziców .W szafce 5 dni jak świeży .
Ja też muszę iść po coś słodkiego
trzeba go jeść a nie w szafce trzymać
to wielki bochen , nie da rady w jeden dzień .
no chyba że gorący z piekarni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:dobry chleb przywożę od rodziców .W szafce 5 dni jak świeży .
Ja też muszę iść po coś słodkiego
trzeba go jeść a nie w szafce trzymać
kuba.kaczor13 pisze:dziś były kluski z truskawkami .W związku w tym Fuku bawi się swoją ulubioną zabawką - suchy makaron świderek sztuk 1 - zabawy jak zabawką za 100![]()
![]()
mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:dziś były kluski z truskawkami .W związku w tym Fuku bawi się swoją ulubioną zabawką - suchy makaron świderek sztuk 1 - zabawy jak zabawką za 100![]()
![]()
a u mnie przedwczoraj, też ze świderkami
a dzisiaj młode polskie ziemniaczki z koperkiem i zsiadłe prawdziwe mleczko
kuba.kaczor13 pisze:mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:dziś były kluski z truskawkami .W związku w tym Fuku bawi się swoją ulubioną zabawką - suchy makaron świderek sztuk 1 - zabawy jak zabawką za 100![]()
![]()
to u na na odwrót![]()
Spilett pisze:Prawdziwie zsiadłe ziemniaczki i młode mleczko z koperkiem?
mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:dziś były kluski z truskawkami .W związku w tym Fuku bawi się swoją ulubioną zabawką - suchy makaron świderek sztuk 1 - zabawy jak zabawką za 100![]()
![]()
to u na na odwrót![]()
jeszcze trochę ziemniaków zostało do odsmażenia z jajkiem
kuba.kaczor13 pisze:mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:dziś były kluski z truskawkami .W związku w tym Fuku bawi się swoją ulubioną zabawką - suchy makaron świderek sztuk 1 - zabawy jak zabawką za 100![]()
![]()
to u na na odwrót![]()
jeszcze trochę ziemniaków zostało do odsmażenia z jajkiem
młodych kartofelków to raczej u mnie nie zostaje na później.za dobre .
A zsiadłe czy kefir - fujjak można jeść zepsute mleko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Marmotka i 25 gości