WADOWICE - maluchy potrzebują wsparcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 29, 2014 0:57 Re: WADOWICE - kotka z małymi w niebezpieczeństwie !

Alienor pisze:Jakby co, to mogłabym zamówić na zooplusie - chyba że ktoś ma większą zniżkę niż 5%.

Ja mam zniżkę 10 % ... mogę zamówić na siebie, na adres wysyłki do DT ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw maja 29, 2014 5:52 Re: WADOWICE - kotka z małymi w niebezpieczeństwie !

mamaGiny pisze:Już zmieniam, nie mogłam dojechać do domu :evil: kocham KZKGOP

Moje wielkie podziękowania dla Alienor i jej kolegi !

a tak z innej beczki- maluszki i mama bezpieczne, ale potrzebne wsparcie w karmie, żwirku
można wysłać, jeśli ktoś może, można do mnie podrzucić - jadę w następny weekend do Wadowic -mogę przez TDT

ps. help -jak się zmienia tytuł ?

Chętnie pomogę tylko czym gdzie i kiedy?
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw maja 29, 2014 8:24 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

hejka na razie nic nie wiem, wiem z wczoraj że maluchy maja 2-3 dni
czekam na wiadomosc od tej pani

p.s ten krzak pod ktorym byla ta kotka rosnoie przy glownej alejce kolo pkp
tamtedy chodzi mase ludzi turystow wycieczek szkol itp
wiecie jak ja wczoraj komicznie wygladalam z łbem wsadzonym pod krzak z dupą wypietą na zewnatrz , kolo mnie babka beczała aja pakowałam na srodku chodnika te koty w koszyk?
Wszystkie wycieczki mnie omijaly i komentarze: jakie ładne śliczne kotki! jakie slodkie1 itp
musialam komicznie wygladac :oops:
Kotka Milka

Post » Czw maja 29, 2014 8:34 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

Gratuluje akcji, czytałam od wczoraj i mocne kciuki trzymałam.
Jesteście WIELKIE :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Czw maja 29, 2014 9:49 Re: WADOWICE - kotka z małymi w niebezpieczeństwie !

katarzyna1207 pisze:
Alienor pisze:Jakby co, to mogłabym zamówić na zooplusie - chyba że ktoś ma większą zniżkę niż 5%.

Kasiu - to ogarnijmy się w sensie co by było dobrze dla mamy i kociaków, zadeklarujemy kto ile może i zrobisz zamówienie :ok:

hutek - jeśli jesteś z Katowic lub okolic możesz się dogadać z mamaGiny i podrzucić do niej coś dla rodzinki, jak nie - Kasia będzie zamawiała to wtedy się dorzucisz do zamówienia. Jak się odrobię to się dowiem co i jak z nimi, bo może dom coś zasugeruje.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw maja 29, 2014 10:01 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

kurrr
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw maja 29, 2014 10:04 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

Znam tych wlascicieli dzialki pomagaja kotom od lat to moi znajomi
kolezanka jak poszla na dzialke karmic koty to weszla na tego pierwszego kota powieszonego to po prostu byl horror kolezanka dostala histerii
kumpela miala tez kotke Gwiazde uratowana z wnykow amputowali jej tylko paluszek wnyki zalozone na sasiednej dzialce kotka umarla juz na nerki niestety ale zyla dobrze u nich w bloku

http://wadowice24.pl/wydarzenia/wiesci- ... ja-na-koty
Kotka Milka

Post » Czw maja 29, 2014 10:08 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

DOSTAŁAM WIADOMOŚC OD KOTKÓW:kotka z kociakami czuja sie dobrze
kotka je mieso dostala tez mokra animonde carny
zwirku uzywamy drewnianego np pinio
Kotka Milka

Post » Czw maja 29, 2014 10:11 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

Co za skur..syn!
Ciekawe, czy ludzie coś wiedzą, ale milczą ze strachu?
Przecież wiadomo, że sądy delikatnie obchodzą się ze sprawcami znęcania nad zwierzętami.
Czy policja albo straż miejska nie patroluje tego terenu?
Po tych dramatycznych wydarzeniach powinni to robić!
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Czw maja 29, 2014 10:15 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

dzika ruta pisze:Co za skur..syn!
Ciekawe, czy ludzie coś wiedzą, ale milczą ze strachu?
Przecież wiadomo, że sądy delikatnie obchodzą się ze sprawcami znęcania nad zwierzętami.
Czy policja albo straż miejska nie patroluje tego terenu?
Po tych dramatycznych wydarzeniach powinni to robić!

przypuszczam ze sasiedzi wiedza kto to ale milcza nikt nie patroluje pustka tam jest :roll:
Kotka Milka

Post » Czw maja 29, 2014 10:40 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

stąd :arrow: http://wadowice24.pl/wydarzenia/wiesci- ... ja-na-koty
Zakładanie wszelkiego rodzaju sideł, potrzasków, wnyków jest prawnie zakazane, tak samo jak trucie zwierząt. Tak więc sprawą zajmuje się już policja.
"Było zgłoszenie, więc prowadzimy czynności wyjaśniające. Na razie nie można stwierdzić, że potrzask założono, by złapać w niego kota"- mówi Elżbieta Goleniowska-Warchał, rzecznik prasowy komendy policji w Wadowicach.

A jakie to ma znaczenie, czy potrzask był na kota, czy nie? :conf:
w taki właśnie sposób będą sprawę zaciemniać :evil:
a przecież w ogóle nie wolno zakładać sideł!
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw maja 29, 2014 10:46 Re: WADOWICE - kotka z małymi w niebezpieczeństwie !

Alienor pisze:
katarzyna1207 pisze:

Kasiu - to ogarnijmy się w sensie co by było dobrze dla mamy i kociaków, zadeklarujemy kto ile może i zrobisz zamówienie :ok:

hutek - jeśli jesteś z Katowic lub okolic możesz się dogadać z mamaGiny i podrzucić do niej coś dla rodzinki, jak nie - Kasia będzie zamawiała to wtedy się dorzucisz do zamówienia. Jak się odrobię to się dowiem co i jak z nimi, bo może dom coś zasugeruje.

Na jakie konto moge przelac grosik na rodzinke? Prosze o pw.
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw maja 29, 2014 10:46 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

[quote="Kotka Milka"[...]zwirku uzywamy drewnianego np pinio[/quote]
polecam pellet:
http://grilliogrod.pl/product_info.php/ ... let-p-1353
używam go od dawna
zachowuje się dokładnie tak jak Pinio
najbardziej ekonomicznie jest zamówić 2 worki
2x15,5o=31,oo+15,oo (paczka)=45,oo
czyli jeden worek wychodzi wtedy 22,5o
kurier przyjeżdża i wnosi na piętro (u mnie na III)
jeśli ma kto dygać takie ciężary, to w Castoramie są w sprzedaży 2o kg worki po 12,oo (prznajmniej w Łodzi)
no i można go spuszczać w kiblu, lub wysypawać na kompost
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw maja 29, 2014 23:04 Re: WADOWICE - kotka z małymi już bezpieczna-potrzebne wspar

Super, że kotka i dzieci już bezpieczna.

A przy okazji - jak się używa taki pelet. Czy on nie pachnie brzydko.
Bo chyba w tych kuwetach przesiewowych by trzeba go używac.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]