Alienor pisze:Jakby co, to mogłabym zamówić na zooplusie - chyba że ktoś ma większą zniżkę niż 5%.
Ja mam zniżkę 10 % ... mogę zamówić na siebie, na adres wysyłki do DT ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Jakby co, to mogłabym zamówić na zooplusie - chyba że ktoś ma większą zniżkę niż 5%.
mamaGiny pisze:Już zmieniam, nie mogłam dojechać do domukocham KZKGOP
Moje wielkie podziękowania dla Alienor i jej kolegi !
a tak z innej beczki- maluszki i mama bezpieczne, ale potrzebne wsparcie w karmie, żwirku
można wysłać, jeśli ktoś może, można do mnie podrzucić - jadę w następny weekend do Wadowic -mogę przez TDT
ps. help -jak się zmienia tytuł ?
katarzyna1207 pisze:Alienor pisze:Jakby co, to mogłabym zamówić na zooplusie - chyba że ktoś ma większą zniżkę niż 5%.
dzika ruta pisze:Co za skur..syn!
Ciekawe, czy ludzie coś wiedzą, ale milczą ze strachu?
Przecież wiadomo, że sądy delikatnie obchodzą się ze sprawcami znęcania nad zwierzętami.
Czy policja albo straż miejska nie patroluje tego terenu?
Po tych dramatycznych wydarzeniach powinni to robić!
Alienor pisze:katarzyna1207 pisze:Alienor pisze:Jakby co, to mogłabym zamówić na zooplusie - chyba że ktoś ma większą zniżkę niż 5%.
Kasiu - to ogarnijmy się w sensie co by było dobrze dla mamy i kociaków, zadeklarujemy kto ile może i zrobisz zamówienie![]()
hutek - jeśli jesteś z Katowic lub okolic możesz się dogadać z mamaGiny i podrzucić do niej coś dla rodzinki, jak nie - Kasia będzie zamawiała to wtedy się dorzucisz do zamówienia. Jak się odrobię to się dowiem co i jak z nimi, bo może dom coś zasugeruje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 99 gości