Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Ja pojechałam dziś z mamą do Tesco. Mają cukier po 1.89 zł/kg a to niezła cena.
Trochę połaziłam , po przymierzałam ciuchów i kupiłam 2 pary spodni - zwykłych jensów.
Ewa L. pisze:Na dzisiaj zapowiedziała się moja koleżanka - bardzo nie słowna koleżanka. Tyle razy się zapowiadała ale nie dotrzymywała słowa i nie przychodziła. Ciekawa jestem czy dziś dotrzyma słowa.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Na dzisiaj zapowiedziała się moja koleżanka - bardzo nie słowna koleżanka. Tyle razy się zapowiadała ale nie dotrzymywała słowa i nie przychodziła. Ciekawa jestem czy dziś dotrzyma słowa.
ta co od dawien dawna przychodzi i nie może dotrzeć?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Na dzisiaj zapowiedziała się moja koleżanka - bardzo nie słowna koleżanka. Tyle razy się zapowiadała ale nie dotrzymywała słowa i nie przychodziła. Ciekawa jestem czy dziś dotrzyma słowa.
Dkładnie!
Ta co od 3 mieś. prosiłam ją by weszła na chwilę obciąć Poli pazurki i dopiero Sylwia mi w tym pomogła.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
Siemanko Inusia!![]()
Maryś - jeszcze tylko 701 postów.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
Siemanko Inusia!![]()
Jak to policzyłaś?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Na dzisiaj zapowiedziała się moja koleżanka - bardzo nie słowna koleżanka. Tyle razy się zapowiadała ale nie dotrzymywała słowa i nie przychodziła. Ciekawa jestem czy dziś dotrzyma słowa.
Dkładnie!
Ta co od 3 mieś. prosiłam ją by weszła na chwilę obciąć Poli pazurki i dopiero Sylwia mi w tym pomogła.
ale teraz nie będzie ci pomagać w obcinaniu?
może się zjawi
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
Siemanko Inusia!![]()
Jak to policzyłaś?
Teraz to już w ogóle 699
Ewa L. pisze:Jakie 7000 ?
Masz napisanych 92305 czyli do 93000 jeszcze 695 postów.
A jak będziesz miała te 93000 to znów zaczniemy liczyć do 94000 i tak aż dojdziemy do 10000.
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, raiya, zuza i 396 gości