Herbaciana norka Alienorka - 98 exo DT/DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 27, 2014 14:12 Re: Herbaciana norka Alienorka

U mnie w Auchan jest taki butikopodobny mini-outlet z butami - tam często bywają buty 36 na normalną kobietę. Ale jakby bardzo lało możesz zawsze przez neta kupować - np. z nexta :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 27, 2014 20:27 Re: Herbaciana norka Alienorka

u mnie burza znów "chodzi" wokół miasta od 2 dni, karetki wyją, ciśnieniowcy padaja na pyszczki, ja słaniam się po ścianach
niech ta burza w końcu albo przywali albo gdziestam się wypada bo zejdę :evil:
ku radości niektórych :twisted:

p.s.
Przysięgam - jutro idę na pocztę
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro maja 28, 2014 14:10 Re: Herbaciana norka Alienorka

niech mi ktoś głowę uciupie - mam migrenę jak diabli a w pracy do 19ej siedzę :evil: . Na dworze padzie a parasola zapomniałam - niby zawsze jest szansa, że mu minie do wtedy, ale...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro maja 28, 2014 14:20 Re: Herbaciana norka Alienorka

:ryk: jak ktoś ci głowę uciupnie to po co ci parasol :mrgreen:
Ja też w pracy do 19-tej i chciała bym rowerkiem wrócić do domku :) Deszczyku :evil: siiiio
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro maja 28, 2014 14:23 Re: Herbaciana norka Alienorka

na Ligocie grzmi :(
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro maja 28, 2014 14:50 Re: Herbaciana norka Alienorka

U nas się rozpadało.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro maja 28, 2014 20:25 Re: Herbaciana norka Alienorka

Udało mi się i choć widziałam z mojego 13ego piętra deszcz idący od Tysiąclecia, zdążyłam na przewóz przed nim, a u nas już było po. Tylko mi leki przestały działać i znów zdycham. Ale mimo migreny sprawiającej, że trepanacja na żywca nie wydawała się złą opcją, udało się uchronić przed schroniskiem kotkę z kociakami :ok: . Co prawda mój wkład był nikły, bo tylko namówiłam kumpla do nadłożenia drogi o wiele kilometrów, ale się udało :piwa:

Alienor

Post » Śro maja 28, 2014 20:47 Re: Herbaciana norka Alienorka

Migreny szczerze współczuję, bo wiem z autopsji jaka to męka.
Życzę poprawy samopoczucia :ok:
Może spróbowałabyś tabletek ze złocienia maruny. Był kiedyś wyciąg do picia, teraz są tabletki. Zapobiegają lub łagodzą ataki migrenowe. Ja właśnie skończyłam 2 miesięczną kurację i przez ten czas tylko raz miałam migrenę i to słabszą niż zazwyczaj.
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw maja 29, 2014 7:31 Re: Herbaciana norka Alienorka

Akcja z kocią rodzinką z Wadowic była piękna :D
Takie sytuacje pokazują sens i siłę tego forum :ok: (czasami)
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw maja 29, 2014 8:42 Re: Herbaciana norka Alienorka

Też się zapisuję do klubu migrenowców, ostatnio pogoda jest nader sprzyjająca :evil:

Beasia pisze:Może spróbowałabyś tabletek ze złocienia maruny.

Może ja spróbuję :ok:

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw maja 29, 2014 8:44 Re: Herbaciana norka Alienorka

moja koleżanka, cierpiąca od kilkunastu lat na migreny zdecydowała się dwa miesiace temu na terapię pijawkami
pomagało..do wczoraj
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw maja 29, 2014 8:47 Re: Herbaciana norka Alienorka

Hej :)) i jak zrobiłas ten likier? 8)
Kotka Milka

Post » Czw maja 29, 2014 9:41 Re: Herbaciana norka Alienorka

Kotka Milka pisze:Hej :)) i jak zrobiłas ten likier? 8)

Aniu, skończyłam pracę o 19ej, tuż przed 20ą byłam w domu z oślepiającym bólem głowy więc nie, nie zrobiłam jeszcze. Jak dam radę to nastawię dziś, jak nie to jutro z rana.
Generalnie pogoda jest teraz do bani - leje, wieje, żabami rzuca - kociarstwo szczęśliwe się porozkładało i to popatrzą przez okno, to przytną komara, to coś zjedzą - a ja do pracy musiałam :evil: . Bycie moim kotem nie byłoby wcale takie złe :roll: ...

Alienor

Post » Czw maja 29, 2014 9:44 Re: Herbaciana norka Alienorka

Alienor pisze:
Kotka Milka pisze:Hej :)) i jak zrobiłas ten likier? 8)

Aniu, skończyłam pracę o 19ej, tuż przed 20ą byłam w domu z oślepiającym bólem głowy więc nie, nie zrobiłam jeszcze. Jak dam radę to nastawię dziś, jak nie to jutro z rana.
Generalnie pogoda jest teraz do bani - leje, wieje, żabami rzuca - kociarstwo szczęśliwe się porozkładało i to popatrzą przez okno, to przytną komara, to coś zjedzą - a ja do pracy musiałam :evil: . Bycie moim kotem nie byłoby wcale takie złe :roll: ...

pomysl ze dzieki tobie te maluchy spod krzaka juz w cieple :))
Kotka Milka

Post » Czw maja 29, 2014 9:58 Re: Herbaciana norka Alienorka

Bardzo mnie cieszy że są w suchym, ciepłym, bezpiecznym miejscu.

Jak tylko będę miała przerwę zamówię te tabletki na migrenę, bo ostatnio tak dość często miewam. Bycie metereopatą jest do bani :evil: .

Alienor

[poprzednia][następna]