Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 26, 2014 9:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Wiecie wy co? Duża pojechała se w sobotu do Dziatka i Bapci i nas kotków nie zabrała! :evil: Jezdę oburzona okropecznie. I na dodatku nie pozwala nam łapać takich głośmnych bzykaczy co nam wlatują do domciu. Mówi że one są okropecznie groźmne i mogą nas pokujać. A co ona tam wie, bzykacze są małe a ja jezdę duża i groźmna kota i mam duże pazurki i ostre ząbusie. Ras dwa bym ukatrupnęła tego bzykacza.
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon maja 26, 2014 9:48 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Carmenku!ja też mam troszku jeszcze nieładne uszka i mami mówi że to już nie wygląda jak ten przykrość co był tylko jak jakieś kropki. ja nie kcem mjeć kropkuf w uszkach :(
Melisia z kropkami w uszkach
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon maja 26, 2014 11:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Malisia. Jak ja byłam malutka i mię Duzia znajdnęła i siedziała wew łazięku, to jak poczepałam uszkami to ściana była wew kropeczki. A teraz jezd lepsiej, bo ino w uszkach mam troszku kropeczek. No więc ty się nie martwiaj, bo nie jezd źle.
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon maja 26, 2014 11:13 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

O proszę, toż to czarno-marmurkowy Duecik na foruma wrócił :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon maja 26, 2014 11:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Ja się nie martwiam aż tak straszecznie tylko już bym chciała nie mieć klejącego futerka od kropelkuf...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon maja 26, 2014 13:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Jesteście :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon maja 26, 2014 17:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Jesteśmy. Wpadamy z doskoku, próbując podoczytywać wątki (co nam różnie wychodzi).
Dużo balkonujemy i doglądamy ogródka (właśnie zaczęła mi kwitnąć papryczka :piwa: ). Pannice doglądają też wróbelków - mają gniazdko pod balkonem bodajże na drugim piętrze, co jakiś czas podlatują, siadają na drucie i wkurzają koty :twisted: :ryk:.
Ogoniaste polują na bzykacze, a ja poluję na buty. Upatrzyłam sobie w Genetic ładne buciki - pasowałyby jak ulał do kiecki na wesele. No i co? No i nico! :evil: :evil: :evil: Nie ma mojego rozmiaru! :placz: :placz: :placz: :crying: :crying: :crying:
Sprawdzałam już 2 sklepy, jutro potuptam do trzeciego, jak nie będzie 36, to chyba się powieszę :cry: :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon maja 26, 2014 19:07 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Nie wieszaj się, wyjątkowo nietwarzowy stan ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto maja 27, 2014 7:02 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

MB&Ofelia pisze::evil: :evil: :evil: Nie ma mojego rozmiaru! :placz: :placz: :placz: :crying: :crying: :crying:
Sprawdzałam już 2 sklepy, jutro potuptam do trzeciego, jak nie będzie 36, to chyba się powieszę :cry: :evil:

Na bank coś dzisiaj znajdziemy na twoje kopytka. Może w innym sklepie, ale upolujemy. :)

shira3 pisze:Nie wieszaj się, wyjątkowo nietwarzowy stan ;)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto maja 27, 2014 7:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Ale mi się akurat te buciorki podobają! :placz: :placz: :placz:

Dzisiaj fajnie mi się przysnęło tuż przed budzikiem. Aż się poodgniatałam. Niestety budzik obudził mnie w połowie snu :?
A pannice na dobre wyniosły się z łóżka. Mała Czarna całą noc przespała na szafce w przedpokoju, na kocyku. Ofelia najpierw spała na krześle, później przeniosła się na kocyk leżący na stole w sypialni. Ewidentnie jest im ze mną za gorąco. Nic dziwnego, w tym roku obrosły futrem jak misie polarne.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto maja 27, 2014 9:53 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

MB&Ofelia pisze:Ale mi się akurat te buciorki podobają! :placz: :placz: :placz:

Dzisiaj fajnie mi się przysnęło tuż przed budzikiem. Aż się poodgniatałam. Niestety budzik obudził mnie w połowie snu :?
A pannice na dobre wyniosły się z łóżka. Mała Czarna całą noc przespała na szafce w przedpokoju, na kocyku. Ofelia najpierw spała na krześle, później przeniosła się na kocyk leżący na stole w sypialni. Ewidentnie jest im ze mną za gorąco. Nic dziwnego, w tym roku obrosły futrem jak misie polarne.

moja też wczoraj nie chciała ze mną spać ale było to aktorstwo :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto maja 27, 2014 13:53 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto maja 27, 2014 15:17 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają :roll:

załóżmy klub rozmiaru 36 :D
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto maja 27, 2014 16:26 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

MamaMeli pisze:
barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają :roll:

załóżmy klub rozmiaru 36 :D

36 to jeszcze, kto chce dołączyć do 34.5? :mrgreen:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]