mir.ka pisze:no to na co czeka
przynajmniej jeden głos będzie
kurcze, to już dzisiaj koniec miesiąca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:mir.ka pisze:no to na co czeka
przynajmniej jeden głos będzie
kurcze, to już dzisiaj koniec miesiąca![]()
agusialublin pisze:Dzisiaj to już nie myślę![]()
ale jutro mam dzień wolny i jak odgruzuję chałupkę ze żwirku i kudłów to zagłosujęoczywiście po drzemce którą na jutro planuję
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Dzisiaj to już nie myślę![]()
ale jutro mam dzień wolny i jak odgruzuję chałupkę ze żwirku i kudłów to zagłosujęoczywiście po drzemce którą na jutro planuję
to chyba dopiero wieczorem ci się uda
Ewa L. pisze:Srali muszki będzie wiosna......a jutro powiesz że zapomniałaś bo się narobiłaś, potem zaspałaś i guzik z tego będzie.....
Ewa L. pisze:Srali muszki będzie wiosna......a jutro powiesz że zapomniałaś bo się narobiłaś, potem zaspałaś i guzik z tego będzie.....
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Srali muszki będzie wiosna......a jutro powiesz że zapomniałaś bo się narobiłaś, potem zaspałaś i guzik z tego będzie.....
to trzeba jej będzie przypominać
chyba że nie powinnyśmy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Srali muszki będzie wiosna......a jutro powiesz że zapomniałaś bo się narobiłaś, potem zaspałaś i guzik z tego będzie.....
chyba że nie powinnyśmy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Srali muszki będzie wiosna......a jutro powiesz że zapomniałaś bo się narobiłaś, potem zaspałaś i guzik z tego będzie.....
chyba że nie powinnyśmy
Zachęcać możemy jak najbardziej.....przecież nie wskazujemy na kogo ma głosować czy na Myszkę czy na Miki czy na Kubusia Puchatka.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Srali muszki będzie wiosna......a jutro powiesz że zapomniałaś bo się narobiłaś, potem zaspałaś i guzik z tego będzie.....
chyba że nie powinnyśmy
Zachęcać możemy jak najbardziej.....przecież nie wskazujemy na kogo ma głosować czy na Myszkę czy na Miki czy na Kubusia Puchatka.
a startują?![]()
chyba ich przegapiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, misiulka, zuza i 382 gości