Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duża Lori pisze:Dziewczyny mają się dobrze, miłość przez dokuczanie, ale sympatyczne!!. Lori przeważnie ustępuje ,,małej"dla świętego spokoju, bo ta wodę mogłaby podpalić ))): Ale jest wesoło, Lori w ruchu, (oj przytyło jej się), ma towarzystwo, często jej matkuje i szuka okazji,żeby ją wylizać. Wszędzie razem, była to dobra decyzja. Pozdrawiamy serdecznie.
Amika6 pisze:Krzysiu, życzę ci jeszcze wielu ... wielu takich rocznicowych wierszyków![]()
I jeszcze żeby Chrapek zmądrzał a lek wet twoje choroby zapomniał.
I żebyś już uchem się nie musiał przejmowć, choć taki drobny uszczerbek urody ci nie ujmuje.
mateosia pisze:Serdeczne pozdrowienia i najlepsze życzenia dla Krzysia od Nosia - też byłego bezdomniaka
Amika6 pisze:Kasiu, dzięki serdeczne za pomoc i przepraszam za wprowadzenie Ani w błąd z "bratem"
Jeszcze z Anią nie rozmawiałam. Wróciłam w sobotę w nocy, miałam zadzwonić wczoraj (ale trafił mi się nietypowy tymczasek - gołąbek Gucio
i nie miałam kiedy, a w godzinach pracy nie bardzo mogę (tym bardziej, że Guciowi też muszę poświęcać trochę czasu a i ona nie bardzo może z pracy dzwonić).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 145 gości