agusialublin pisze:O matko, jak tam pięknie![]()
![]()
Maryś to ja już się do Ciebie zbieram
Zapraszam
Moderator: Estraven
agusialublin pisze:O matko, jak tam pięknie![]()
![]()
Maryś to ja już się do Ciebie zbieram
Caragh pisze:Psiaaaaczki![]()
![]()
A Nowofundland, wow![]()
![]()
Doberek Ineczko
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Widzę że twoja Duża też się włóczyła niewiadomogdzie w łykęda. Bo nasza pojechała do Dziatka i Bapci bez nas kotków! No skądal niesłychowny.
Musimy im konieczmnie nasiusiać do kapciów.
Książniczka Ofelja
Miaups. Do domciu nam wlatują niebezpieczmne bzykacze i Duża panikowuje.
tosiula pisze:Cześć Inka! Czy Duża nadal wpuszcza ci te niebezpieczne brzykacze?![]()
Pysia
kuba.kaczor13 pisze:Witaj Maryś , mru mru Inusiu .Dziś liścionos się spisał i był przyniósł wierszyki .Dziękuję
MaryLux pisze:Caragh pisze:Psiaaaaczki![]()
![]()
A Nowofundland, wow![]()
![]()
Doberek Ineczko
Tylko że się leni jeszcze bardziej niż Inka...

MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Widzę że twoja Duża też się włóczyła niewiadomogdzie w łykęda. Bo nasza pojechała do Dziatka i Bapci bez nas kotków! No skądal niesłychowny.
Książniczka Ofelja
Moja @ pojechała z jakimiś emerytami. Mnie nie wzięła, a jedni państwo to byli lepsi niż ona, bo swojego kota wzięli. Ten kot jest jorkiem i udaje psa. Oni sami tak mówili

Caragh pisze:MaryLux pisze:Caragh pisze:Psiaaaaczki![]()
![]()
A Nowofundland, wow![]()
![]()
Doberek Ineczko
Tylko że się leni jeszcze bardziej niż Inka...
Zdecydowanie! Pewnie nawet mój Shercio się aż tak nie leni.... Nie do końca się nadają do naszego klimatu...
A w ogóle, to smutno dziś...
agusialublin pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Widzę że twoja Duża też się włóczyła niewiadomogdzie w łykęda. Bo nasza pojechała do Dziatka i Bapci bez nas kotków! No skądal niesłychowny.
Książniczka Ofelja
Moja @ pojechała z jakimiś emerytami. Mnie nie wzięła, a jedni państwo to byli lepsi niż ona, bo swojego kota wzięli. Ten kot jest jorkiem i udaje psa. Oni sami tak mówili
o matko Inuś to ten kot szczekał![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Marmotka, Meteorolog1 i 43 gości