mir.ka pisze:z powodu braku samochodu mam problem z większymi zakupami, zwykle jechaliśmy raz na 1 czy 1,5 tygodnia na większe zakupy do Auchana, bo w pobliżu nic nie mam
zastanawiam się czy nie zamówić w Almie 24, przywożą do domu
Alma droga

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:z powodu braku samochodu mam problem z większymi zakupami, zwykle jechaliśmy raz na 1 czy 1,5 tygodnia na większe zakupy do Auchana, bo w pobliżu nic nie mam
Spilett pisze:mir.ka pisze:z powodu braku samochodu mam problem z większymi zakupami, zwykle jechaliśmy raz na 1 czy 1,5 tygodnia na większe zakupy do Auchana, bo w pobliżu nic nie mam
Alma drogaNie masz tesco gdzieś? Też przywożą
Ewa L. pisze:A ja za chwilę kurwicy dostanę od tego wiercenia. Nawet zatyczki do uszu nie niwelują tego hałasu.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A ja za chwilę kurwicy dostanę od tego wiercenia. Nawet zatyczki do uszu nie niwelują tego hałasu.
chyba musisz iść na spacer
a kicie jak, zestresowane?
mir.ka pisze:świąteczny obiadek?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:świąteczny obiadek?
Nie nie obiadek.![]()
Ale chyba wizyta mi się odwlecze bo dzwoniła mama że nie poszła na pogrzeb sąsiada bo tata się uparł że musi jechać na inny cmentarz do swojej mamy.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:świąteczny obiadek?
Nie nie obiadek.![]()
Ale chyba wizyta mi się odwlecze bo dzwoniła mama że nie poszła na pogrzeb sąsiada bo tata się uparł że musi jechać na inny cmentarz do swojej mamy.
i dopiero jak wrócą?
niestety tesco nie dostarcza zakupów w sosnowcu
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:świąteczny obiadek?
Nie nie obiadek.![]()
i dopiero jak wrócą?
niestety tesco nie dostarcza zakupów w sosnowcu
Pewnie tak bo głupio tak po cichaczu iść , zostawić prezent i wrócić.
To głupio z tym Tesco.
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 381 gości