Goyka pisze:Proponuje by kasa jaka miała pójść na kojec została przeznaczona na Conve czy inne rarytasy dla malcówmam nadzieje ze pozostali kojco-składkowicze sie ze mną zgodzą
Zgadzam się

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Goyka pisze:Proponuje by kasa jaka miała pójść na kojec została przeznaczona na Conve czy inne rarytasy dla malcówmam nadzieje ze pozostali kojco-składkowicze sie ze mną zgodzą
ASK@ pisze:Czytałam o tokso. W chwili obecnej co było to było. Mała nie widzi a sugestie czego jest to przyczyną nie są w tej chwili ważne. Mogła się urodzić taka, może mieć "coś" nie zdiagnozowanego, może... Ważne,że jej to w niczym nie zawadza i jest szczęśliwa. Niektórych spraw, choć bolą i gdybamy nad nimi, nie przeskoczymy. Bo są już byłe!
Trzymajcie się
MalgWroclaw pisze:ASK@ pisze:Czytałam o tokso. W chwili obecnej co było to było. Mała nie widzi a sugestie czego jest to przyczyną nie są w tej chwili ważne. Mogła się urodzić taka, może mieć "coś" nie zdiagnozowanego, może... Ważne,że jej to w niczym nie zawadza i jest szczęśliwa. Niektórych spraw, choć bolą i gdybamy nad nimi, nie przeskoczymy. Bo są już byłe!
Trzymajcie się
Toteż właśnie nie rozważam, co by było, gdyby... bo to prowadzi do jeszcze większego żalu: do siebie, do lekarzy, nie wiem, do świata. Chciałabym, żeby lekarze zwracali uwagę na różne rzeczy, o których ja, blondynka weterynaryjna, nie wiem, bo nie studiowałam weterynarii.
meg11 pisze:Goyka pisze:Proponuje by kasa jaka miała pójść na kojec została przeznaczona na Conve czy inne rarytasy dla malcówmam nadzieje ze pozostali kojco-składkowicze sie ze mną zgodzą
Zgadzam się![]()
Goyka pisze:meg11 pisze:Goyka pisze:Proponuje by kasa jaka miała pójść na kojec została przeznaczona na Conve czy inne rarytasy dla malcówmam nadzieje ze pozostali kojco-składkowicze sie ze mną zgodzą
Zgadzam się![]()
Asiu to na co zgłaszasz zapotrzebowanie w miejsce kojca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości