
cześć Ewuś

my dojadaliśmy leczo z wczoraj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Pstrąg to taka szczupła ok30 - 35 cm rybka srebrnego koloru. Jest soczysta i smaczna. Nie wiem do czego ją tu porównać.
Ja ją przeważnie solę , troszkę pieprzę i obkładam cytrynką. Zawijam wszystko w folię aluminiową i piekę ok 15 - 20 minut w 180 *C.
Mnie smakuje.
agusialublin pisze:A ja ryb nie umiem przyrządzać![]()
cześć Ewuś![]()
my dojadaliśmy leczo z wczoraj
Spilett pisze:Jak pstrąg wygląda to ja wiem, mnie chodziło o to, jak smakujeNo, ale chyba będę musiała się sama kiedyś przekonać, najwyżej jak mi nie przypadnie do gustu to zawołam mojego amatora ryb i on zje
kuba.kaczor13 pisze:om niom niom powiedział kuba nim poszedł spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 378 gości