Madzik śpioch, nie ma Madzika a ja od rana dostaję same dobre wieści, mojej przyjaciółce się super układa i w środę się zobaczymy to ją wyściskam osobiście... tak się cieszę że już wrocław w towarzystwie mutter z którą się pozagryzamy wydaje mi się jakiś odleglejszy...
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
Zgodnie z zapowiedzią, jesteśmy dziś w gościach u Szarusia i Popiołka. O ile Szarusik się nie popisał, bo nasyczał i uciekł, o tyle Popiołeczek był i jest najmilszy! Trzymałam go na rączkach, pilnowałam go jak łazikował na biurku, ale on jest słodki Tak słodziusio łazikuje i czasem się tak śmiesznie spłaszcza, że wygląda jak szara podusia A teraz sobie kopie w trocinkach, widać tylko wióry jak lecą
czy jeśli joemonster ładuje się jakby chciał a nie mógł, to znaczy że złamał ciszę wyborczą czy że ja powinnam pisać pracę a nie oglądać głupie obrazki?
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
Słuchajcie mię fszyscy! Właśnie przet chwilą miałam bałkoning! Miauczę Wam, na początku byłam troszku pszerażona, a potem było coraz lepiej. Był bzykacz i chciałam go złapnąć, i wiaterek mi po pysiu wiał! A potem Duży wzioł mię na ręnce i pokazał mi jaki duży świat jest! Ale potem pszejechało takie okropecznie hałasujące coś i chciałam już wrócić. Duża powiedziała, że jeszcze dziś będę miała bałkoning a kiedyś to codziennie!
taki duży bałkon i ty taka malusia Perełko! ale jesteś dzielna! ja to nie bałdzo umję bzykacze łapać i mama się ze mję śmieje, ale taki tygrys jak to na pewno się naumie! ja tymczasę mrauczę mami że jeszcze bym chciała trzecie śniadanie albo najlepiej pierwszy objat, ale mami mówi że jestem kluska. kluski to niech sobje sama je, ja bym chciała żeby mi tak dała tego króliczka co jest w lodufce...
Perełson miszcz bałkoningu!
1,5 dnia mnie nie było a tu już nowy wątuś Witamy w takim razie i my, czyli ja i kocury dwa
Śliczna Pereł w szeleczkach
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein